Skip to main content

Ståldøre

Robuste ståldøre til alle brancher. DAN-doors udvikler og producerer døre og porte i rustfri stål af den bedste kvalitet på markedet
Beskrivelse

Ståldøre af meget høj kvalitet

Hos DAN-doors får du ståldøre af høj kvalitet med en meget lang levetid.

Ståldøre er attraktive til brug i blandt andet byggebranchen og andre industrier, hvor funktioner som lydtæthed og hårdførhed er et krav, og hos DAN-doors har vi et bredt udvalg af forskellige løsninger til forskellige formål.

Vores ståldøre har mange forskellige anvendelser, og vi leverer i dag – blandt andet – branddøre, skydeporte, sikkerhedsdøre, svingdøre og rulleporte til kunder med forskellige krav og behov.

Vi har 40 års erfaring med at producere ståldøre, og vi ved, at materialevalget er afgørende for kvaliteten. Vi anvender udelukkende materialer af den absolut bedste kvalitet, og det er baggrunden for, at mange af vores produkter stadig er i brug og fuldt funktionsdygtige, selv efter mere end 30 år slitage.

Derfor skal du vælge

Ståldøre

Robuste

Kundespecifikke

Køl og frost

Fødevarer


Ståldøre – FAQ


Er det sikkert at spule ståldøre og rengøre med kraftige rengøringsmidler?

Ja. Vi laver døre af forskellige stålkvaliteter, så de kan holde til de miljøer, hvor de skal bruges.

Mange af vores løsninger bruges i fødevarebranchen og skal derfor kunne holde til den brug og den hygiejne, der er gældende her.

Hvad er fordelene ved en ståldør?

Stål er stærkt og holdbart, det kan formes til næsten alt, og det kan genanvendes næsten uendeligt.

Stålet har en flot overflade og er nemt at renholde, hvilket gør det hygiejnisk og attraktivt til brug i blandt andet fødevareindustrien.

Herudover kan rustfri stål modstå korrosion i selv meget aggressive miljøer, og det er et materiale, der er meget stærkt, selv under høje temperaturer.

Kan jeg selv vælge overflader til min ståldør?

Hos DAN-doors har vi både fokus på at levere produkter, som har et robuste og med en lang holdbarhed, samtidig med, at det æstetiske udtryk og designet er flot.

Du kan få vores ståldøre i forskellige overflader, blandt andet mønstervalsede, cirkelpolerede og malet.


Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5