Skip to main content

Vertikale skydedøre

Skræddersyet til at udnytte pladsen omkring porten
Beskrivelse

VERTIKALE SKYDEDØRE TIL FROST – Høj driftssikkerhed

Vores vertikale skydedøre til frost har varme i både karm og dørblad, hvilket sikrer jer en løsning, der ikke fryser fast og altid er fuldt funktionsdygtig. De vertikale skydedøre fås med både manuel og automatisk betjening og med enten 100 mm eller 150 mm isolering. På den måde får I frihed til at vælge den  løsning, der passer specifikt til jeres behov. Alle vores skydedøre  overholder naturligvis de strengeste krav inden for fødevareindustrien og er udviklet med fokus på sikkerhed, energieffektivitet og holdbarhed. Skydedørene kræver stort set ingen (eller minimal) vedligeholdelse.

VERTIKALE SKYDEDØRE TIL KØL – Kundespecifikke løsninger

Vores vertikale skydedøre til køl er pladsbesparende og overholder de strengeste krav inden for levnedsmiddelindustrien, hvor der er stor opmærksomhed på hygiejne, holdbarhed og funktionalitet. Med en vertikal skydedør får I optimal udnyttelse af pladsen omkring døren, og det er løsninger af høj kvalitet med stor robusthed, som kræver minimal vedligeholdelse. Dørene produceres efter jeres mål og kan leveres med forskelligt ekstraudstyr, som blandt andet gangdør, vindue og lås.
Derfor skal du vælge

Vertikale skydedøre

Pladsbesparende

Vedligeholdelsesfrie

Kundespecifikke

Driftssikre


Vertikale skydedøre – FAQ


Hvilken isolering skal jeg vælge til mit frostrum?

Du kan vælge mellem 100 mm og 150 mm isolering til frost. Helt generelt vil 100 mm være det oplagte valg til almindelige frostrum, mens 150 mm oftest vil vælges til indfrysning.

Andre faktorer, som for eksempel særlig temperatursikkerhed, kan gøre sig gældende.

Hvilken betjening skal jeg vælge?

Er det et køle- eller frostrum med meget trafik, er det nærliggende at vælge automatisk betjening, men også hvis I under den daglige anvendelse har behov for at have “frie hænder”, kan det være en hjælp med automatik. 

Hvad er fordelene ved en vertikal skydedør?

En vertikal skydedør er pladsbesparende og kan derfor placeres på steder, hvor pladsen er en udfordring. Samtidig giver den ledig plads omkring døren, som kan udnyttes til lager. 

Der kan også være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydedør – vertikal eller almindelig – fremfor en hængslet port. I større virksomheder inden for fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, giver skydeporten for eksempel mulighed for at minimere kuldetabet og spare energi.


Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5