Skip to main content

Bændelgardiner

DAN-doors’ bændelgardiner er en billig, og energibesparende løsning, som kan anvendes i både køle- og frostrum. Bændelgardinerne placeres i lysningen, som enten loft eller væg monteret.
Beskrivelse

Bændelgardin til kølerum og frostrum

DAN-doors’ PVC bændelgardiner er en billig og energibesparende løsning, som kan anvendes i både køle- og frostrum.

Bændelgardiner er med til at minimere varme- og kuldetab, samtidig med at de skærmer for træk, støv og støj. De bruges primært til åbninger, hvor der er behov for at holde døren åben i længere tid ad gangen, for eksempel i forbindelse med opfyldning af varer i køle- eller frostrum. Bændelgardinerne kan monteres både på væg eller loft.

Lamelgardiner af PVC

Lamelgardiner til kølerum er principielt det samme som bændelgardiner og truckgardiner. Vi benytter PVC til fremstilling af lamelgardiner, da det er et ekstremt bestandigt og slidstærkt materiale, som klarer de hårde forhold i kølerum og frostrum. Samtidig er de svære at ridse, og ser derfor pæne ud, selv efter mange års drift.

Skydebændelgardiner

Denne type lamelgardin har den fordel, at den kan skydes væk. Det er særligt praktisk når der er behov for adgang til genopfyldning eller lignende over en længere tidsperiode, eller hvor man ønsker en delvis midlertidig åbning.

Derfor skal du vælge

Bændelgardiner

Energibesparende

Nem montage

Høj driftssikkerhed

Reducerer træk og støv


Bændelgardiner – FAQ


Hvad er et bændelgardin?
Et bændelgardin består af lameller i blød PVC. Lamellerne kan have forskellige overlap og monteres på både væg og loft.
Hvornår bruger man bændelgardiner?
Bændelgardiner bruges primært til åbninger, hvor der er behov for at holde døren åben i længere tid ad gangen, for eksempel i forbindelse med opfyldning af varer i køle- eller frostrum.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.