Skip to main content

Hængslede døre

Få en hængslet dør af meget høj kvalitet til både indvendig og udvendig brug.
Beskrivelse

DAN-doors’ hængslede døre lever op til EN-1627

Dette betyder at dørene produceres med bagkantssikring, sikkerhedslås, samt sikkerhedsslutblik. Dørene er testet iht. EN-1627, så de opnår en RC3 klassificering, som er en indbrudsklassificering.

HÆNGSLEDE DØRE TIL FROSTRUM – Energibesparende løsninger til frost

Vores hængslede døre til frost fås både 1-fløjet og 2-fløjet med enten 100 eller 150 mm isolering. De 1-fløjede døre hængsles i den side, kunden ønsker, og de 2-fløjede døre kan fås med åbning i den ene eller i begge sider.

Dørene kan naturligvis leveres i den RAL-farve, I ønsker, så I får en dør, der matcher jeres designønsker, og I får dermed frihed til at vælge den løsning, der passer til jeres behov.

Fælles for alle vores hængslede døre er, at de er repræsenterer en meget høj kvalitet og overholder de strengeste krav inden for sikkerhed og hygiejne.

Vores hængslede døre til frost leveres med brandhæmmende skum og varmekabler, som forhindrer både døren og de omkringliggende omgivelser fryser til, og de er udviklet til at have en meget lang levetid.

HÆNGSLEDE DØRE TIL KØLERUM – Robuste løsninger med høje hygiejnestandarder

Med DAN-doors’ isolerede hængslede ståldøre får I langtidsholdbare og sikre løsninger til jeres kølerum.

Dørene produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet, godkendt til fødevare- og levnedsmiddelbranchen, hvor der stilles høje krav til hygiejne og temperatursikkerhed.

I kan vælge mellem 60 mm og 100 mm isolering til dørene som fås både 1-fløjet og 2-fløjet med åbning til den side, I ønsker og malet i den RAL-farve, der passer til jeres brand og design.

Sikkerhedsdørene er klassificeret som RC3 og certificeret i henhold til EN-1627.

HÆNGSLEDE DØRE TIL INDUSTRI – Industridøre til alle formål

Med vores hængslede døre til tung og let industri får I markedets mest driftssikre og robuste sikkerhedsdøre og branddøre med mange anvendelsesmuligheder.

Alle vores hængslede døre er udført i ekstremt slidstærke materialer. Dørene og er af høj kvalitet og har en meget lang levetid, selv under ekstremt krævende forhold, og I får derfor en langsigtet økonomisk attraktiv løsning.

Alle de hængslede døre kan tilpasses, så de matcher de krav, der stilles til sikkerhed og anvendelse i forbindelse med flugtveje eller følsomme miljøer, som for eksempel fødevare og renrum.

Derfor skal du vælge

Hængslede døre

Høj sikkerhed

Kundespecifikke

Høj driftssikkerhed

Energieffektive


Hængslede døre – FAQ


Hvad er en sikkerhedsdør?
Helt kort er en sikkerhedsdør en løsning, der beskytter mod indbrud.
Sikkerhedsdøre er produceret og konstrueret efter nogle parametre, der gør det vanskeligt at bryde døren op, hvilket beskytter jer mod den ubehagelige og besværlige oplevelse, et indbrud er. Med en indbrudssikret dør spænder I ben for det nemme indbrud og beskytter jeres værdigenstande.
Er en sikkerhedsdør og en branddør det samme?
Det kan være det samme, men det afhænger af formålet. Når vi tager en dialog om jeres behov får vi afklaret, om I skal bruge en sikkerhedsdør som er certificeret i forhold til indbrudsklassificeringen RC3, om I skal bruge en branddør, eller om I skal bruge en dør, som er begge dele.
Hvilken sikkerhedsdør skal jeg vælge?
Vi hjælper dig med at afklare, hvilken dør, du skal vælge. Selv om dørene ligner hinanden, er der forskel på, hvordan de er produceret og hvilke godkendelser, de har, og vi hjælper dig med at finde den rigtige dør til dit behov, så du vælger rigtigt første gang.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.