Skip to main content

Produktion

Det skal gøres rigtigt – første gang.

DAN-doors leverer

Specialproduktion

Vi gør vores forarbejde ordentligt, hver gang vi sætter et projekt i gang.


Skræddersyede løsninger og godt håndværk

Det er DAN-doors’ målsætning, at vi kan opfylde enhver virksomheds behov for industridøre og -porte, og vi arbejder derfor helhjertet på at levere de produkter, vores kunder efterspørger.

Vi udvikler, specialfremstiller, tilpasser og producerer dørløsninger med kundespecifikke funktioner, og  vi har gennem tiden løst mange opgaver, som syntes umulige.

På den måde har vi blandt andet leveret både 3-fløjede, 5-fløjede og fler-fløjede kuldeisolerende  skydedøre til brug i frostrum, hvoraf nogle desuden skulle fungere som brandskydedøre. Vi har produceret dørløsninger af alle slags i ekstreme størrelser, og vi har leveret brandgardiner på op til 14 meter.

Vores produktportefølje vokser i takt med vores kunders behov, og mange af vores produkter er startet med en efterspørgsel og et efterfølgende samarbejde med en kunde. På den måde har vi i dialog med vores kunder – og baseret på deres konkrete behov – skabt en række af de løsninger, som vi i dag tilbyder til kunder i hele Europa og resten af verden.

Omhyggelighed og sans for detaljen

Vores produktionsmedarbejdere sørger for, at hver eneste dør og port, der sendes videre, er produceret med omhyggelighed og et skarpt blik for detaljen. 

Når en dør sendes videre fra teknisk afdeling til produktion, starter den i vores pladeafdeling. Herefter sendes til dørsamling, beslåning og endelig forsendelse. 

Hver eneste gang, en dør går videre til næste fase, bliver der fulgt op på, om alle konfigurationer og detaljer er afstemt ordren, og på den måde er vores kunder sikre på at modtage et produkt, som er et resultat af godt, gammeldags, gedigent håndværk.

Specialproducerede døre og porte til alle behov

Vi ved, hvad der kræves for at producere dørløsninger af høj kvalitet, som vores kunder kan have i mange år frem.

Vil du vide mere om vores løsninger eller vores kvalitetssikring?

    Få professionel og kvalificeret rådgivning om din specialløsning til døre eller porte

    Vores mange års erfaring med kunder i mange brancher har givet os den viden, som i dag gør os til en kvalificeret rådgiver og sparringspartner, og vi er stolte af, at vores kunder vælger os og loyalt har gjort det gennem flere årtier.

    Vil du også have sparring og rådgivning til din næste specialløsningen inden for døre og porte? Vi vil meget gerne gøre fra dig. 

    Send os en mail på dd-s@dan-doors.dk