Skip to main content

Brandskydeporte

Brandskydeporte som lever op til de strengeste krav inden for levnedsmiddelindustrien
Beskrivelse

Brandskydeporte af høj kvalitet

Hvis du har brug for en brandskydeport af høj kvalitet, er du landet det rigtige sted. Hos DAN-doors leverer vi brandskydeporte, som er godkendt og certificerede efter alle gældende krav og normer. Vores brandskydeport kan bruges i kølerum og fås i meget store størrelser.

BRAND-SKYDEPORTE TIL KØLERUM Robuste brandskydeporte med 65 mm isolering

Med DAN-doors’ BS60 brandskydeporte får I en driftssikker og robust løsning, som er godkendt til 60 minutters brand i henhold til DS 1052-2. Brandskydeporte, som primært anvendes til persongennemgang er endnu ikke omfattet den europæiske standard og må dermed stadig gerne leveres i henhold til den nationale standard DS 1052.2. Dørene er som standard udstyret med labyrintfalse i R/S stål og testet med henvisning til rapport nr. F6933 og F7008, som erklærer branddøren modstandsdygtig i 60 minutters brand i henhold til BS476 Part 22. 1987 (DS 1052.2).

SKYDEDØRE TIL FROST – Et minimalt energitab

Vores skydedøre til frost fås med både manuel og automatisk betjening, som 1-fløjet eller 2-fløjet og med enten 100 mm eller 150 mm isolering. På den måde får I frihed til at vælge den løsning, der passer specifikt til jeres behov.

Fælles for alle vores skydedøre er, at de overholder de strengeste krav inden for fødevareindustrien og er udviklet med fokus på sikkerhed, energieffektivitet og holdbarhed. Dørene leveres med PIR isolering og med varmekabler, som forhindrer både døren og de omkringliggende omgivelser fryser til. Skydedørene kræver stort set ingen (eller minimal) vedligeholdelse.

Derfor skal du vælge

Brandskydeporte

Til persongennemgang

Høj driftssikkerhed

Energibesparende

Certificerede


Brandskydeporte – FAQ


Hvad betyder certificeringen på brandskydeporte?
Siden den 1. november 2019 har brandskydeporte skullet overholde den nye europæiske standard EN 16034, og de hidtil anvendte brandklasser BD30 og BS60 blev erstattet med nye EI230 og EI260 brandklasser. Brandskydedøre primært for brug til persongennemgang er dog endnu ikke omfattet af den nye europæiske standard og må gerne stadig leveres i henhold til den nationale standard DS 1052.2.
Er brandskydeporte godkendt til brug i fødevareindustrien?
Ja. DAN-doors’ brandskydeporte leveres med levnedsmiddelgodkendte tætninger og materialer, der egner sig til de høje hygiejnestandarder, der er gældende i fødevareindustrien. Samtidig er døren isoleret med 50 mm brandbatts og 15 mm gipsplader, som skaber en effektiv isoleringsevne og bidrager til at nedbringe energiforbruget.
Hvad er fordelene ved en skydedør?
Der kan være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydedør fremfor en hængslet port. I større virksomheder inden for fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, giver skydeporten for eksempel mulighed for at minimere kuldetabet og spare energi.
Hvilken betjening skal jeg vælge til mit frostrum?
Er det et køle- eller frostrum med meget trafik, er det nærliggende at vælge automatisk betjening, men også hvis I under den daglige anvendelse har behov for at have “frie hænder”, kan det være en hjælp med automatik. 
Hvilken isolering skal jeg vælge til mit frostrum?
Du kan vælge mellem 100 mm og 150 mm isolering til frost. Helt generelt vil 100 mm være det oplagte valg til almindelige frostrum, mens 150 mm oftest vil vælges til indfrysning, men andre faktorer, som for eksempel væggens tykkelse eller særlig temperatursikkerhed, kan gøre sig gældende.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.