Skip to main content

Fiskeri

Højkvalitetsløsninger til en krævende branche

DAN-doors har siden virksomhedens start i 1983 leveret løsninger til fiskeriet, som stiller meget høje krav til fødevaresikkerhed og robusthed. Vi leverer alt fra High Speed porte til skydedøre, hængslede døre og svingdøre – og alle andre dørløsninger, vores kunder efterspørger. 

Når vi leverer døre og porte til fiskeriet ved vi, at de skal imødekomme meget høje krav til fødevaresikkerhed, kvalitet og hygiejne, og de krav har haft betydning for udviklingen af hver eneste detalje i vores løsninger.

Fødevaresikkerhed og hygiejne


Fødevaresikkerhed og hygiejne går hånd i hånd.

I et erhverv, der lever af at fange fisk og levere til så forskellige kunder, som (blandt andet) fiskehandlere, hoteller, restauranter og fødevareproducenter, er fødevaresikkerhed altafgørende.

For at opnå de korrekte præmisser for optimal fødevaresikkerhed stiller fiskeriet meget høje krav til den daglige hygiejne og korrekte temperaturer, så risikoen for bakterier reduceres til et absolut minimum.

Det betyder, at alle døre og porte er produceret i materialer, der passer til områdets materialekrav i forbindelse med blandt andet spuling og rengøring med skrappe midler.

Det betyder også, at dørene og portene optimerer præmisserne for at holde temperaturerne lave, så fødevaresikkerheden er i top, og som det er tilfældet for enhver forretning med køle- og frostrum, er der behov for løsninger, som minimerer energiomkostningerne.

De døre og porte, som DAN-doors leverer til fiskeriet, er udstyret med den fornødne isolering til at garantere optimale forhold for fødevareopbevaring, og samtidig udviklet til at forbedre effektiviteten og energieffektiviteten i fiskeriet.   

Kvalitet


Høj kvalitet er en del af vores DNA.

Når vi vælger at producere vores døre og porte af materialer og komponenter af den højeste kvalitet, vi kan opdrive, er det fordi vi er stolte af, at vores løsninger stadig er i brug og fuldt funktionsdygtige, selv efter helt op til 30-35 år.

Vi udvikler vores løsninger til at være robuste og modstandsdygtige over for den brug og slitage, der følger med i de forskellige miljøer, hvor de bruges.

Selve konstruktionen er udviklet på baggrund af mange avancerede beregninger foretaget af vores dygtige ingeniører samt omfattende slitage- og udmattelsestests.

Alle materialer og komponenter bliver desuden kvalitetstestet, før de frigives til vores produktion, så vi med overbevisning kan love vores kunder, at de får meget mere, end det, de ser… At de får godt håndværk og høj kvalitet i hver eneste detalje – fra brandhæmmende skum til rustfri stål i særklasse. At de får vandtætte trykkontakter og touch-free adgangsløsninger. At de får døre og porte skabt med den sjæl og omhu, man finder i en moderne virksomhed med traditionelle værdier.

DAN-doors leverer

Specialløsninger til fiskeri i alle størrelser

Vi har døre og porte monteret i den maritime sektor i hele Norden, hvor de hver dag hjælper en hårdtarbejdende branche med at optimere deres resultater og omsætning. 

Vi kender branchens forventninger og krav, og det klæder os godt på til at hjælpe vores kunder, når de skal bruge en dør eller en port.

Står du tilbage med spørgsmål?

Få professionel og kvalificeret rådgivning om din specialløsning til fødevareindustrien

Hos DAN-doors er vi stolte af at have en god og gensidigt udbytterig kommunikation og dialog med vores kunder om deres behov, for ad den vej bliver vi hele tiden klogere på, hvordan vores løsninger bliver de mest eftertragtede i branchen.

Vil du også have sparring og rådgivning til din næste specialløsningen inden for døre og porte? Vi vil meget gerne gøre fra dig. 

Send en besked til os via kontaktformularen eller send os en mail på
dd@dan-doors.dk

    Send os en besked via kontaktformularen eller send os en mail på dd-s@dan-doors.dk