Mejeri

Et alsidigt produktprogram af specialtilpassede løsninger

Vores løsninger til mejerier dækker næsten hele vores produksortiment. Mejerier stiller meget høje krav til fødevaresikkerhed og hygiejne, og vores løsninger inkluderer både High Speed porte, hængslede døre, svingdøre og skydedøre til køl og frost samt branddøre og sikkerhedsdøre.   

Fødevaresikkerhed og hygiejne


Fødevaresikkerhed og hygiejne er afgørende parametre i en branche, der forarbejder mælkeprodukter.

For at minimere risikoen for udvikling af bakterier er hygiejnen høj, og døre og porte i mejerier skal kunne tåle den hårde daglige rengøring og slitage, der følger med.  

Hos DAN-doors producerer vi døre og porte i syrefast højkvalitetsstål, netop for at sikre, at vores løsninger er  holdbare og kan modstå daglig spuling og rengøring med skrappe midler.

Alle vores døre og porte til køl og frost sikrer korrekte og sikre temperaturer, så fødevaresikkerheden er i top, og der er lagt mange ressourcer i at udvikle løsninger, som gør det muligt at holde energiomkostningerne nede.

Kvalitet


Høj kvalitet er en del af vores DNA.

Hos DAN-doors er vi er stolte af, at vores løsninger stadig er i brug og fuldt funktionsdygtige, selv efter helt op til 30-35 år, og det er ikke tilfældigt, at vi udvikler vores løsninger til at være robuste og modstandsdygtige over for den brug og slitage, der følger med i forskellige miljøer.

For os høj kvalitet en naturlig del af hver eneste lille detalje – fra materialevalg til konstruktion og produktion.

Alle materialer og komponenter skal godkendes af vores kvalitetsteam, før de frigives til vores produktion, og vores løsninger er udviklet på baggrund af et solidt stykke ingeniørarbejde og omfattende slitage- og udmattelsestests.

Skræddersyede døre og porte til mejerier af alle størrelser

DAN-doors leverer

Vi har et tæt samarbejde mejerier i alle størrelser, som efterspørger løsninger til sikker produktion af mejeriprodukter. 

Det betyder, at vi kender branchens behov og forventninger, og vores ekspertise har gjort os til en eftertragtet samarbejdspartner med mejerier.

Skal jeg hjælpe dig?

Projektkoordinator – løsninger til køl og frost
+45 87 93 87 23 / sa@dan-doors.dk

Skal jeg hjælpe dig?

Försäljningsingenjör
+46 (0)70-333 55 85 / jre@dan-doors.se

Skal jeg hjælpe dig?

Projektkoordinator – løsninger til køl og frost
+45 87 93 87 23 / sa@dan-doors.dk

Skal jeg hjælpe dig?

Key Account Manager 
+45 87 93 87 16 / aje@dan-doors.dk

Få professionel og kvalificeret rådgivning om din specialløsning til fødevareindustrien

Hos DAN-doors er vi stolte af at have en god og gensidigt udbytterig kommunikation og dialog med vores kunder om deres behov, for ad den vej bliver vi hele tiden klogere på, hvordan vores løsninger bliver de mest eftertragtede i branchen.

Vil du også have sparring og rådgivning til din næste specialløsningen inden for døre og porte? Vi vil meget gerne gøre fra dig. 


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.