Skip to main content

Sikkerhed fremfor alt

Løsninger, der optimerer sikkerheden for personer og materiel

Sikkerhed på alle niveauer

Hos DAN-doors går vi aldrig på kompromis med sikkerheden

For DAN-doors er sikkerhed integreret i hver eneste fiber af vores virksomhed. 

Sikkerhed hos vores kunder starter med sikkerhed hos os selv. Fra kundens første henvendelse til produktet står færdigmonteret, er der tænkt på sikkerhed i hver eneste fase.

For vores kunder betyder det, at de kan føle sig helt trygge ved, at den løsning, de har fået fra DAN-doors, er udviklet, testet, produceret og monteret efter de strengeste sikkerhedsstandarder på markedet.

Mange af vores løsninger er skabt specifikt til at imødekomme forskellige behov for sikkerhed, herunder brandsikkerhed og indbrudssikring, men størstedelen af vores produkter giver andre former for sikkerhed, herunder beskyttelse af personer, materiel og bygninger under forskellige forhold.

Beskyt jeres værdier

3 fordele ved sikkerhedsdøre

Hos DAN-doors udvikler og producerer vi døre og porte af høj kvalitet til forbrugere i hele verden.

Men hvilke fordele er der egentlig med sikkerhedsdøre? Læs med her, og få tre gode grunde til at investere i sikkerhedsdøre.
Vi kan lave sikkerhedsdøre i klasse RC3 + RC4 certificering efter europæisk standard.


Beskyttelse mod indbrud

Den mest åbenlyse fordel ved en sikkerhedsdør er, at dine værdigenstande er bedre beskyttet.

Et indbrud er nemlig ikke bare en ubehagelig og krænkende oplevelse – det kan også betyde, at værdigenstande og vigtige dokumenter med økonomisk værdi går tabt.

I sidste ende betyder det desuden, at din virksomhed skal bruge unødig energi på at anmelde indbruddet til forsikringsselskabet.

Et besøg af ubudne gæster kan altså koste flere ressourcer end dem, der går tabt ved selve indbruddet. Derfor kan det også betale sig at komme tyvene i forkøbet – for eksempel ved at installere indbrudssikre døre på virksomhedens matrikel.

Lavere energiforbrug

Sikkerhedsdøre fungerer ikke kun som en kriminalpræventiv foranstaltning.

Moderne sikkerhedsdøre har også en varmeisolerende effekt, og derfor er det ikke kun eventuelle indbrud, din virksomhed spares for ved at montere sikkerhedsdøre.

De tæt isolerede sikkerhedsdøre er væsentligt bedre til at holde varmen inde og kulden ude end almindelige døre – og det kan ses på varmeregningen.

Beskyttelse ved brand

Sikkerhedsdøre kan fremstilles som branddøre, hvor de har den fordel, at de beskytter mod røg og ild i tilfælde af brand.

Skulle uheldet være ude, vil en solid kvalitetsdør forhindre ild og giftig røg i at sprede sig til bygningens øvrige lokaler.

Dermed beskytter en branddør mod eventuelle personskader og beskadigelse af materiel. 

Står du tilbage med spørgsmål?

Vi er et stort hold af forskellige specialister, som rådgiver og sammensætter løsninger hver dag

Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med jeres projekt eller hvis du har spørgsmål. Du kan sende os en besked via kontaktformularen, sende os en mail på dd@dan-doors.dk eller ringe til os på +45 87 93 87 00.

Vi vender hurtigt tilbage til dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

  Står du tilbage med spørgsmål?

  Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål. Vi sidder klar ved mailen og besvarer dem hurtigst muligt. 

   Erfaren og kompetent rådgivning om sikre døre og porte til alle erhverv

   Vi stiller de rigtige spørgsmål, så vi kan finde frem til den bedste løsning for jer. Måske har I brug for en High Speed port med automatisk betjening, som beskytter mod klem-skader? Eller døre med intelligent adgangskontrol, som sikrer mod adgang for uvedkommende?

   Ring eller skriv til os og hør mere om mulighederne.