Byggesager

Brug vores viden og ekspertise

Inddrag os i din byggesag

Mange kunder har glæde af at inddrage os tidligt i processen, før de går i gang med bygningsprocessen.

Ved at inkludere os tidligt får de mulighed for at drage nytte af vores store erfaring med dørløsninger til alle typer bygninger og brancher, og det giver dem bedre forudsætninger for at gennemføre deres projekt så gnidningsfrit og uproblematisk som muligt.

På den måde undgår de unødvendige ærgrelser over komplikationer, som kunne have været undgået med kvalificeret rådgivning.

Fortæl os om din byggesag og book et møde

Vi hjælper blandt andet med at finde frem til, hvilken løsning, der giver den største værdi, når byggeriet er færdigt og det bliver hverdag for dem, der skal bruge bygningen. Vi hjælper også med at vurdere helhedskriterierne for bygningen, så der bliver skabt den bedste balance mellem eksempelvis færdsel, effektivitet og sikkerhed.

  1
  2
  3
  4
  5

  Hold dig opdateret 

  Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

  Subscribe

  * indicates required

  © Dan-doors. All rights reserved.

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  Hold dig opdateret 

  5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

  Subscribe

  * indicates required

  © Dan-doors. All rights reserved.