Skip to main content

High Speed porte / rulleporte

DAN-doors udvikler og producerer markedets stærkeste og mest effektive High Speed porte også kendt som rulleporte
Beskrivelse

RULLEPORTE TIL FROST – Specifikke løsninger til særlige behov

Vi leverer hurtigporte til alle brancher og behov. Vores kunder stiller forskellige krav til blandt andet:
  • Energieffektivitet
  • Åbnehastighed
  • Anvendelsesmiljø
  • Pladsforbrug
Vi har mange års erfaring med at levere specialtilpassede løsninger til meget forskellige brancher, og vi leverer derfor både lette porte med 2 eller 4 mm dug og højisolerede stand-alone-løsninger. Hvor de lette porte kræver natskydeport til nattetimerne, er stand-alone-portene så effektivt isolerede, at man kan spare natskydeporten væk uden at give køb på hurtigportenes høje åbnehastighed. Vi leverer naturligvis vores High Speed porte til frost med alle nødvendige features og avancerede varmelegemer, som gør dem velegnede til brug i fryserum med meget lave temperaturer.

RULLEPORTE TIL KØL – et minimalt energitab

Energiforbruget er et af de steder, hvor der er størst økonomisk gevinst ved at effektivisere. High Speed porte er derfor et oplagt valg til miljøer med koldrum, som for eksempel levnedsmiddelindustrien eller logistikvirksomheder, da de bidrager til at minimere energiforbruget på to forskellige måde:
  1. De isolerer kulden
  2. Deres høje åbne- og lukkehastighed reducerer den periode, hvor køle- eller frostrummene er eksponeret for varmere luft
Hos DAN-doors vægter vi ansvarlighed højt, og for os er det en hjertesag, at vores produkter både imødekommer kundernes behov og samtidig bidrager til energibesparelser og tilgodeser miljøet.

RULLEPORTE TIL INDUSTRI – Lynhurtig åbne- og lukkehastighed

DAN-doors’ hurtigporte er en familie af robuste og driftssikre rulleporte, som er udviklet med fokus på bæredygtighed, effektivitet og sikkerhed og udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi på markedet. Rulleportene har en lynhurtig åbne- og lukkehastighed, som både sikrer jer en optimal logistik og større energieffektivitet. På arbejdspladser, hvor der er meget trafik med truck, bliver logistikken mere effektiv, når adgangsforholdene skaber et bedre flow.

RULLEPORTE TIL FØLSOMME MILJØER – Rulleporte til særlige formål

DAN-doors har et samarbejde med DYNACO, som giver os mulighed for at levere ekstremt specialiserede porte til særligt følsomme miljøer. Med vores DYNACO-porte kan I blandt andet få porte med særlige sikkerhedsforanstaltninger til:
  • Renrum
  • Eksplosionsfølsomme miljøer
Derfor skal du vælge

High Speed porte / rulleporte

Pladsbesparende

Energibesparende

Driftssikre

Effektive


High Speed porte / rulleporte – FAQ


Hvad er en High Speed port?
En High Speed port kaldes også en rulleport og er en portløsning, som giver hurtig adgang mellem lokaler, zoner eller afdelinger. High speed porte er særligt velegnede til områder, hvor der er meget trafik, da den hurtige åbnehastighed giver optimale vilkår for at skabe smidig og sikker logistik.
Hvad er fordelene ved en High Speed port?
High Speed porte er pladsbesparende i forhold til for eksempel skydedøre. De kræver minimal overhøjde og sideplads, hvilket gør det muligt at placere dem de fleste steder. Derudover kræver de stort set ingen vedligeholdelse og er særdeles driftssikre, hvilket gør dem økonomisk attraktive, da de har en meget lang levetid.
Vil I anbefale en High Speed port til køle- eller fryserum?
Hos DAN-doors har vi High Speed porte med forskellige grader af isoleringsevne, og vores produktprogram kan skræddersys til alle behov. Vi har High Speed porte med 2-4 mm isolering, som anvendes i kombination med en natskydeport, og vi har isolerede porte med 100-160 mm isolering, som har så god isoleringsevne, at de er fuldt ud konkurrencedygtige med både traditionelle skydedøre på isoleringen og med lettere High Speed porte på hastigheden.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5