Skip to main content

Om os

En dør er ikke bare en dør
Om DAN-doors

Velkommen til vores verden af døre og porte

Hos DAN-doors har vi siden 1983 specialiseret os i at udvikle og producere døre og porte til alle formål i alle brancher og alle størrelser. Mange af vores kunder har handlet med os i flere årtier, fordi de ved, at de hos os får løsninger, som holder i mange år, og vi har gennem årene løst opgaver, som syntes umulige.


En mere effektiv forretning

Hos DAN-doors ved vi, hvad vi snakker om

Hver dag arbejder vi for at udvikle og forbedre døre og porte, som gør vores kunders forretning mere effektiv, mere bæredygtig, mere sikker og mere ansvarlig.

Vi stiller vores erfaring og ekspertise til din rådighed, så du er sikret den bedste rådgivning, fordi det er vigtigt for os, at du får den løsning, der er rigtig for din forretning.

Det er ikke uden grund, at mange af Danmarks store virksomheder vælger os som leverandør af døre og porte til deres projekter – store, såvel som små – og vi er stolte af, at mange af dem har været loyale kunder gennem flere årtier.

Skal vi hjælpe dig

Et dedikeret team på mere end 50 specialister

Hos DAN-doors er vi et team. Det er mennesker, der skaber jeres døre, og hver eneste dør og port, vi sender ud af huset, har været på en rejse gennem vores forskellige afdelinger, hvor vores dygtige og dedikerede kolleger med omhyggelighed har sørget for, at I får et kvalitetsprodukt, som I kan have i mange år frem.