Skip to main content

Kølerumsdøre

Gennemtestede og energieffektive døre til kølerum
Beskrivelse

Kølerumsdøre til industri og erhverv

Løsninger til koldrum er en del af vores DNA, og vi kan med sikkerhed sige, at vi igennem årene har leveret kølerumsdøre i næsten alle konfigurationer. Alle vores kølerumsdøre er designet og produceret efter de højeste standarder; materialerne er nøje udvalgt med henblik på at sikre produkterne uovertruffen holdbarhed i mange år frem, og vi tilbyder forskellig stålkvalitet til forskellige anvendelsesområder, så vores kunder får den kølerumsdør eller port, der funktionsmæssigt, kvalitetsmæssigt og prismæssigt er det bedste match til deres behov.

Strenge krav til isolering og hygiejne

En kølerumsdør er oftest anvendt inden for levnedsmiddelindustrien, og vores løsninger til køl lever naturligvis op til de gældende krav i forhold til blandt andet hygiejne og isolering. Vores kølerumsdøre er effektivt isoleret og udviklede med overflader, der hygiejnemæssigt lever op til de strenge krav der stilles i fødevarebranchen. Vi finder løsninger, hvis der er udfordringer, og vores kølerumsdøre fås derfor blandt andet med varmetråde til at modvirke kondens.
Derfor skal du vælge

Kølerumsdøre

Effektivt isoleret

Høj holdbarhed

Special overflader

Konkurrencedygtige priserSkal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.