Skip to main content

Branddøre

Få levereret en branddør- eller port, som passer til dine behov og ønsker, og vi tager os god tid til en snak om det bedste valg for dig.
Beskrivelse

Branddøre – Kvalitetsprodukter for en sikkerheds skyld

En branddør giver sikkerhed for, at personer, materiel og selve bygningen bliver beskadiget så lidt som muligt i tilfælde af en brand. Med en branddør fra DAN-doors får du et håndværksmæssigt flot og gedigent produkt, fremstillet i høj kvalitet med et elegant design.

Vores hængslede branddøre er sikre og brugervenlige og kendetegnet ved at have meget lang levetid. Vores produktprogram er skabt med kunden i fokus, og vi kan derfor tilbyde en række forskellige løsninger til forskellige behov. Vi har branddøre, der er certificeret efter europæiske standarder og godkendt til henholdsvis EI30, EI60 eller EI120 minutter.

Derfor skal du vælge

Branddøre

Døre i alle brandklasser

Kundespecifikke

Høj driftssikkerhed

Energieffektive


Branddøre – FAQ


Hvornår bruger man BS- og CE-certificerede branddøre?
Det har siden den 1. november 2019 ikke været tilladt at anvende BS60-døre som branddør i facader.

BS60-døre må stadig gerne bruges indvendigt i bygninger, hvis dørene anvendes til persontrafik.

Alle branddøre, der placeres i facader, skal være CE-mærket, hvilket vil sige, at de overholder den europæiske lovgivning. CE-mærkningen giver tryghed for at, at alle lande arbejder ud fra den samme certificering af branddøre.
Hvilke CE-mærkede branddøre tilbyder DAN-doors?
Hos DAN-doors har vi døre i disse tre CE-brandklasser (EN-16034-1):
(1) EI²30 (2) EI²60 (3)EI²120


Alle vores EI-branddøre til facader er CE-mærket og overholder de nye standarder for branddøre. Dørene leveres kundetilpasset efter jeres behov og kan uden problemer godkendes, så længe de overholder certifikaternes max. og min. dimensioner.

CE-mærkning af branddøre kræver, at de testes efter EN 1634-1. Røgdøre skal testes efter EN 1634-3, og herudover skal FPC godkendes af DBI Certification A/S.
Hvad er forskellen på BD/BS og CE-mærkede døre?
Den overordnede forskel er, at BS-døre kun er testet fra en side, hvor EI-døre testes fra begge sider af døren.

I udbud vil CE-døre (EI-døre) altid kunne tages i betragtning, hvis der i udbudsmaterialet er defineret BD-klassificerede døre eller BS-klassificerede døre. Hvis der i udbudsmaterialet er defineret EI-døre, kan BD eller BS-døre derimod ikke komme i betragtning.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5