Skip to main content

Fryserumsdøre – døre til frostrum

Optimér jeres daglige drift med energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger til frost

Højere effektivitet og lavere energiforbrug

Vores løsninger til frostrum er udviklet med særligt hensyn til en række parametre, der er vigtige for vores kunders forretning, blandt andet:

 • Lang levetid
 • Høj energieffektivitet
 • Smidig logistik
 • Høje hygiejnestandarder

Uanset om I vælger en hængslet dør, en skydedør, en High Speed port eller en anden løsning, kan I være sikre på, at I får et produkt af høj kvalitet med lang levetid.

Alle frostdøre og -porte er udviklet til at efterleve de strenge hygiejnekrav, der er i fødevarebranchen, med særligt hensyn til temperatursikkerhed og hygiejne.

Samtidig ved vi, at energiforbruget er en tung post på vores kunders budget, og vores løsninger er designet til at minimere energitabet mest muligt ved hjælp af effektiv isolering og optimering af adgangsforholdene. 

Alle isolerede døre er fremstillet i en robust konstruktion med hjørnesamlinger i kraftigt rustfrit stål, og dørene er specielt udviklet til at kunne udholde høje belastninger og daglig slitage med mange påkørsler.

Vi udvikler, designer og producerer vores produkter fra matriklen i Stilling, og vores produktion kombinerer regulært dansk, håndværk med moderne produktionsmetoder og- teknologier.

Den rigtige løsning er energibesparende og med til at sikre en optimal og økonomisk klimastyring.


Vores frostløsninger

Vi leverer frostrumsløsninger af alle slags og kan levere enhver isoleret dør, både i standardudformninger og som virksomhedstilpassede specialdøre. Alle vores isolerende døre lever naturligvis op til de gældende krav for energi, hygiejne samt brand- og fødevaresikkerhed.

Hængslede døre


Fleksibilitet er nøgleordet. Vores hængslede døre til frost fås både som 1-fløjet, 2-fløjede og fler-fløjede døre.

Dørene kan fås med forskellige overflader, herunder hvid PVC eller syrefast rustfri stål, og er designet til at kunne modstå konstant og hårdhændet behandling.

Hvilken løsning, der passer bedst til jeres behov afhænger af dørens placering, og hvad der er mest praktisk og æstetisk.

Hvis I ønsker døren malet i en bestemt RAL-farve, er det naturligvis også muligt, og skal ikke bekymre jer om tidskrævende vedligehold, da dørene er stort set vedligeholdelsesfri.

Skydedøre


Vores skydedøre er udviklet med fokus på sikkerhed, energieffektivitet og holdbarhed og overholder de strengeste krav inden for fødevareindustrien.

  Konfigurationsmulighederne er ikke uendelige, men mange, og I kan frit sammensætte jeres løsning som 1-fløjet eller 2-fløjet, med 100 eller 150 mm isolering og med manuel eller automatisk betjening.

  På den måde får I den  løsning, der passer specifikt til jeres behov.

  Dørene leveres med brandhæmmende skum og med varmekabler, som forhindrer både døren og de omkringliggende omgivelser i at fryse til.

  Skydedørenes høje kvalitet gør, at de stort set er vedligeholdelsesfri og har en meget lang levetid.

  • Funktionelle og æstetiske skydedøre af meget høj kvalitet

   Fryserumsdørene produceres med varmekabler i både karm og dørblad

  • Hængslede døre til frost

   kan også fungere som branddøre

  • skydedøre i rustfri stål på slagteri med udskæringer til transportbånd
   Skydeøre med udskæringer til transportbånd

   Døre i rustfri stål er ideelle til fødevarevirksomheder, hvor hygiejnen skal være i top

  VERTIKALE SKYDEDØRE


  Vertikale skydedøre er pladsbesparende og sikrer jer optimal udnyttelse af pladsen omkring døren.

  Vores vertikale skydedøre produceres efter mål og med varme i karm og dørblad, som sikrer dørene mod at fryse fast.

  Dørene er af af høj kvalitet og overholder de strengeste krav inden for fødevareindustrien, hvor der er stor opmærksomhed på hygiejne, holdbarhed og funktionalitet.

  I har frihed til at vælge den konfiguration, der er rigtig for jer, for vi leverer både med manuel og automatisk betjening og med 100 mm eller 150 mm isolering samt forskelligt ekstraudstyr, som blandt andet gangdør og lås. 

  High speed porte


  Vi leverer løsninger, der matcher alle behov og krav til blandt andet

  • Energieffektivitet
  • Åbnehastighed
  • Anvendelsesmiljø
  • Pladsforbrug

  Du kan derfor både vælge de lette porte med 2 eller 4 mm dug, som kræver natskydeport til nattetimerne, eller stand-alone løsninger, som er både effektivt isolerede og har High Speed portenes hurtige åbnehastighed.

  Vi leverer naturligvis vores High Speed porte til frost med alle nødvendige features og avancerede varmelegemer, som gør dem velegnede til brug i fryserum med meget lave temperaturer.

  Bændelgardiner


  Bændelgardiner er en billig løsning til at spare energi i jeres frostrum.

  Gardinerne bidrager til at minimere kuldetabet og skærmer samtidig for træk og støv.

  Den mest almindelig anvendelse er i åbninger, hvor der er behov for at holde døren åben i længere tid ad gangen. Det kan for eksempel være i forbindelse med opfyldning af varer i køle- eller frostrum. 

  Thermoporte


  Thermoporte er et billigere alternativ til High Speed porte. På samme måde som High Speed porte hjælper thermoportene til at minimere kuldetabet, og skaber et effektivt filter mod træk, støv og støj, hvilket giver en renere luft og et bedre arbejdsmiljø. 

  Thermoportene kan monteres på både den varme og den kolde side af væggen.

  Står du tilbage med spørgsmål?

  Vi er et stort hold af forskellige specialister, som rådgiver og sammensætter løsninger hver dag

  Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med jeres projekt eller hvis du har spørgsmål. Du kan sende os en besked via kontaktformularen, sende os en mail på dd@dan-doors.dk eller ringe til os på +45 87 93 87 00.

  Vi vender hurtigt tilbage til dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

   Står du tilbage med spørgsmål?

   Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål. Vi sidder klar ved mailen og besvarer dem hurtigst muligt. 

    Ærlig og kvalificeret rådgivning om døre og porte

    Skal du bruge en løsning til frostrum? Er du i tvivl om, hvilken løsning, der vil fungere bedst?

    Lad os hjælpe dig med at finde en dør eller en port, som du bliver tilfreds med i mange år frem.

    Vores ekspertise med døre og porte til frostrum går 40 år tilbage, og vi hjælper hver eneste dag både nye og eksisterende kunder med at finde frem til den løsning, som giver værdi i mange år frem. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du vælger en hængslet dør, en isoleret High Speed port, en skydedør eller en af vores andre løsninger. De kan alle sammen noget forskelligt, og vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du får den rigtige løsning fra starten.