Skip to main content

Energiberegninger

Gratis beregning af jeres energiforbrug


Få beregnet de årlige energi- og CO2-besparelser for vores forskellige løsninger

Jeres valg af dør eller port har stor betydning for jeres energiforbrug. Som en del af vores service og rådgivning laver vi gratis energiberegninger for vores kunder. Energiberegningerne giver jer det bedste udgangspunkt for at vælge mellem de forskellige løsninger til jeres projekt, og I får mulighed for at lave et langsigtet regnestykke for jeres investering og dens tilbagebetalingstid.

Energiberegningsværktøj

Hos DAN-doors er vi klar over, hvor vigtige energiberegningerne er for vores kunder.

De årlige driftsomkostninger afhænger af en række forskellige parametre, som vi tager med i vores beregninger for at sikre jer den mest præcise og pålidelige beregning af jeres årlige energiforbrug med forskellige dør- eller portløsninger.

Vores energiberegningsværktøj er testet og verficeret af DTU (Dansk Teknologisk Universitet), hvilket er jeres garanti for, at vi formidler et tidssvarende og korrekt beregningsgrundlag.

Hvordan fungerer det?

For at lave en nøjagtig energiberegning, har vi blot brug for nogle få informationer.

Ud fra disse laver vi vores verificerede energiberegning på jeres løsning.

Beregningen viser oplysninger om dørens eller portens egenskaber og kvaliteter i forhold til energiforbrug og CO2-udledning, og rapporten viser jer jeres årlige besparelser.

I kan også vælge at få energiberegninger på flere løsninger, så I er sikret et kvalificeret sammenligningsgrundlag.

Hvad koster det?

Det er helt gratis og ganske uforpligtende. DAN-doors har siden virksomhedens start været drevet af at gøre det nemt for vores kunder at minimere deres energiforbrug.

Udgangspunktet for vores udvikling og produktion er, at vores produkter skal være de mest attraktive løsninger til de udfordringer, der er i de forskellige brancher, og i brancher med køle- og fryserum er energiforbruget en tung post på driftsbudgettet.

Det kan vi hjælpe med at reducere, og det er derfor helt naturligt for os at integrere energiberegninger og energirådgivning som en del af den service, vi tilbyder.

Skal jeg hjælpe dig?

Per A. Pedersen – ekspert i energiberegninger
+45 40 90 27 16

Skal jeg lave energiberegninger for dig?

Vi laver gerne energiberegninger på døre eller porte til dit projekt, så du kender CO2-udledningen og de årlige driftsomkostninger, før du tager en beslutning.

Kontakt mig, hvis du gerne vil vide mere.