Skip to main content

Svingdøre

Et bredt udvalg af svingdøre til forskellige formål
Beskrivelse

Find den rigtige type af svingdøre hos DAN-doors

DAN-doors kan tilbyde svingdøre i højeste kvalitet, uanset hvilken type du er ude efter. Vi har modeller inden for både polycarbonat svingdøre, PVC svingdøre og isolerede svingdøre i forskellige prisklasser.

PC-SVINGDØRE – En effektiv løsning

Med en polycarbonatsvingdør fra DAN-doors får I en effektiv og robust løsning til at sikre et smidigt work flow og høj effektivitet i områder med meget trafik. Dørene er vedligeholdelsesfrie og udstyret med levnedsmiddelgodkendte tætninger, som gør dem skræddersyet til brug i områder med høje hygiejnekrav, som for eksempel i levnedsmiddel- og fødevareindustrien samt supermarkeder.

PVC-SVINGDØRE – Skræddersyet til steder med høje hygiejnekrav

Få optimale arbejdsbetingelser og høj effektivitet i områder med strenge hygiejnekrav og meget trafik.

PVC-svingdørene er vedligeholdelsesfrie og ekstremt slidstærke. Det robuste dørblad sikrer, at dørene kan tåle daglige kollisioner med paller, vogne eller andet transportudstyr, og den rustfri galge gør dem ideelle til områder med høje hygiejnekrav, som for eksempel slagterier, mejerier eller anden fødevareproduktion.

ISOLEREDE SVINGDØRE – isoleret og skræddersyet til køl

Her får I en isoleret svingdør af meget høj kvalitet til kølerum. Disse svingdøre er udstyret med 40 mm isolering og levnedsmiddelgodkendte tætninger, hvilket gør dem skræddersyet til kølerum med meget trafik og høje hygiejnekrav. Det kan for eksempel være i supermarkeder, slagterier, mejerier eller andre virksomheder, der arbejder med fødevarer.

DAN-doors’ isolerede svingdøre giver jer frihed til at vælge den konfiguration, der passer til jeres behov, og dørene fås blandt andet med forskellige overflader og ekstraudstyr, såsom vindue, lås, sparkeplader og forskellige former for automatisk betjening.
Derfor skal du vælge

Svingdøre

Vedligeholdelsesfrie

Kundetilpassede

Driftssikre

Langtidsholdbare


Svingdøre – FAQ


Hvilken svingdør skal jeg vælge?
Du kan få svingdøre i de fleste størrelser og både 1-fløjede og 2-fløjede, så vi skal nok finde en løsning. Om det er en PC, PVC eller isoleret svingdør, du skal have, hjælper vi dig med at finde ud af. Dybest set handler det om, hvor døren skal anvendes og hvor hårdhændet behandling, den skal modstå i hg
Hvornår bruger man en PVC-svingdør?
PVC-svingdøre er populære i fødevareindustrien, herunder slagterier og mejeriet. Dørenes robuste konstruktion med rustfri galge, kombineret med ekstremt slidstærke dørblade i PVC gør, at dørene kan tåle daglige kollisioner med enten paller, vogne eller andet transportudstyr.
Hvad er fordelene ved en isoleret svingdør?
Isolerede svingdøre er skræddersyet til kølerum, hvor der er meget trafik. Her får I både en isoleret dør, som hjælper jer med at spare energi ved at reducere kuldetabet fra kølerummet, og I får en dør, som skaber smidig og effektiv trafik til og fra jeres kølerum.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5