High quality kits-sets

DAN-doors leverer

DAN-matic kit-sets

Stainless steel

Customised

Manual or automatic

1-Leaf or 2-Leaf


Chill

DAN-matic kit-sets for chill

The DAN-matic concept allows customers all over the world to buy DAN-doors’ quality doors, shipped as individual parts for complete door solutions. For chill purposes, we offer both manual and automatic operation, as well as 1-Leaf and 2-Leaf solutions for various door sizes. 

Freeze

DAN-matic kit-sets for freeze

DAN-matic is our export concept for OEM customers who request high quality door solutions for chill and freeze purposes. DAN-matic gives them the opportunity to buy complete door systems, except for the door leaf itself, which they produce locally.

3 hurtige svar om svingdøre


1) Hvilken svingdør skal jeg vælge?

Du kan få svingdøre i de fleste størrelser og både 1-fløjede og 2-fløjede, så vi skal nok finde en løsning. Om det er en PC, PVC eller isoleret svingdør, du skal have, hjælper vi dig med at finde ud af. Dybest set handler det om, hvor døren skal anvendes og hvor hårdhændet behandling, den skal modstå i hg 

2) Hvornår bruger man en PVC-svingdør?

PVC-svingdøre er populære i fødevareindustrien, herunder slagterier og mejeriet. Dørenes robuste konstruktion med rustfri galge, kombineret med ekstremt slidstærke dørblade i PVC gør, at dørene kan tåle daglige kollisioner med enten paller, vogne eller andet transportudstyr.

3) Hvad er fordelene ved en isoleret svingdør?

Isolerede svingdøre er skræddersyet til kølerum, hvor der er meget trafik. Her får I både en isoleret dør, som hjælper jer med at spare energi ved at reducere kuldetabet fra kølerummet, og I får en dør, som skaber smidig og effektiv trafik til og fra jeres kølerum.  


Kasper Boeriis er ekspert i døre og porte. Her står han smilende med kasket i DAN-doors' produktion

ekspert-i-doere-og-porte

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med at finde den svingdør, der passer til dit behov?

Vi har erfaring med svingdøre til slagterier, mejerier, supermarkeder, lagerhaller og mange andre formål, og vi hjælper dig gerne med at afklare, hvilken svingdør, der er bedst til netop dit behov.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

svingdør fra DAN-doors med blå slidplade
1
PC-svingdør med sort slidplade i kombination med hængslet sikkerhedsdør i rustfri stål
2
Mange PC-svingdøre efter hinanden sikrer høj hygiejne
3
Svingdør i MENY supermarked med matteret Polycarbonat og sparkeplader
4
Nødudgang gennem svingdør med sorte sparkeplader
5

Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.