Skip to main content

Eksport

Vi har et bredt eksportmarked

DAN-doors er

en internationalt (aner)kendt dansk dørproducent, repræsenteret i mere end 100 lande verden over

Med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg og egenproduktion siden 1983 er DAN-doors en af de absolut førende leverandører af døre og porte til alle brancher i Skandinavien og resten af verden. Vi har datterselskab i Sverige og lokal repræsentation i Norge og Tyskland, og cirka 50% af vores produktion eksporteres til udlandet, både som komplette løsninger og som vores DAN-matic-koncept, der er målrettet OEM-kunder.


Reservedele i rustfri stål af høj kvalitet eksporteres til hele verden

DAN-matic konceptet er skabt til eksportmarkedet

DAN-matic-konceptet giver kunder over hele verden mulighed for at købe DAN-doors’ kvalitetsdøre, sendt som enkeltdele til komplette dørløsninger. Selve dørbladet produceres lokalt, men samtlige andre dele og komponenter leveres som komplette samlesæt med DAN-doors’ højkvalitetsbrand.

DAN-matic er en succes, fordi kvaliteten er vigtig for vores kunder i Sydamerika, Asien, Mellemøsten, Canada, Australien – for at nævne et par eksempler. Med DAN-matic får de mulighed for at købe komplette dørsystemer af samme høje standard, som de døre, DAN-doors selv sender ud af fabrikken i Stilling – dog undtaget selve dørbladet, som de producerer lokalt – og den model har vist sig at være eftertragtet i store dele af verden.

En troværdig samarbejdspartner

DAN-doors er en erfaren eksportør af intelligente kundetilpassede dørløsninger.

Allerede i 1992 modtog vi Kong Frederik IX’s hæderspris for fortjenstfuld indsats for dansk eksport – en pris, som blev overrakt af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik under en formel ceremoni i en uformel tone.

Står du tilbage med spørgsmål?

Vi er et stort hold af forskellige specialister, som rådgiver og sammensætter løsninger hver dag

Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med jeres projekt. Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.