Løsninger

Hos DAN-doors er vi eksperter i adgangsløsninger. Så kort kan det siges.

Stil krav til din dørløsning


Vi ved godt, at ikke to projekter er ens, og at vores kunder har forskellige krav til de døre og porte, de skal bruge til deres projekter. Derfor har vi udviklet et bredt produktsortiment, som giver vores kunder mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til deres projekt.

Mange af vores løsninger er meget mere end bare én løsning.

Alle løsninger er specialfremstillede og produceret med kundespecifikke funktioner i forskellige modeller. Vores udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre, og vi lader os sjældent begrænse.

For eksempel kan skydedøre være 3-fløjede, 5-fløjede eller flerfløjede, så de passer til indretningen, og kuldeisolerende løsninger til brug i frostrum kan produceres, så de samtidig er brandsikrede.

Døre i rustfri stål

Høj kvalitet og lang levetid

Automatisk betjening

Smidigt work flow med automatisk betjente dørløsninger

Isolerede døre

Mindre energitab med effektivt isolerede dørløsninger

Står du tilbage med spørgsmål?

Vi er et stort hold af forskellige specialister, som rådgiver og sammensætter løsninger hver dag

Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med jeres projekt eller hvis du har spørgsmål. Du kan sende os en besked via kontaktformularen, sende os en mail på dd@dan-doors.dk eller ringe til os på +45 87 93 87 00.

Vi vender hurtigt tilbage til dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

  Står du tilbage med spørgsmål?

  Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål. Vi sidder klar ved mailen og besvarer dem hurtigst muligt. 


   Hold dig opdateret 

   Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

   Subscribe

   * indicates required

   © Dan-doors. All rights reserved.

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Hold dig opdateret 

   5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

   Subscribe

   * indicates required

   © Dan-doors. All rights reserved.