Skip to main content

Røgventilation

Optimér brandmændenes betingelser for at bekæmpe branden og giv jeres medarbejdere en chance for at undslippe den giftige røg.
Beskrivelse

DAN-doors løsningen for røgventilation

Røgventilation er en enkel og sikker måde at sikre jeres bygninger og deres brugere i tilfælde af brand.

RØGVENTILATION TIL FROST – Røgventilation til frostrum

Brug røgventilation til at bekæmpe branden i dens tidlige stadier. DAN-doors’ specialudviklede røgventilationsløsninger til frostrum placeres højt på muren, hvorfra de udnytter røgens naturlige opdrift til at lede røgen ud af bygningen.

Frostrumsdørene er udstyret med 150 mm brandhæmmende isolering samt varmekabler i både karm og dørblad, som forhindrer døren i at fryse fast, og de kan derfor anvendes i frostrum med selv meget lave temperaturer. 

Dørene fås med både horisontalt og vertikalt funktionsprincip.

RØGVENTILATION TIL KØL – Røgventilation til kølerum

Røgventilationsdørene placeres højt på muren og udnytter røgens naturlige opdrift til at lede røgen ud og dermed skabe et røgfrit lag, som gør det muligt at bekæmpe branden på så tidligt et stadie som muligt.

Røgventilationsdørene er udstyret med 150 mm brandhæmmende isolering, og de er dermed velegnede til kølerum, da deres gode isoleringsevne bidrager til at minimere energitabet.

Dørene fås både med horisontalt og vertikalt funktionsprincip.

Derfor skal du vælge

Røgventilation

Høj sikkerhed

Robust løsning

Høj driftssikkerhed

Energieffektive


Røgventilation – FAQ


Hvad er røgventilation?
Røgventilation er en lem eller en dør, som placeres højt i rummet eller bygningen. Placeringen udnytter røgens naturlige opdrift og giver på den måde mulighed for at lede røgen ud af bygningen, så evakueringsforholdene og overlevelseschancerne forbedres.
Hvor bruger man røgventilation?
Man kan bruge røgventilation alle steder, hvor der færdes mennesker, og hvor man har interesse i at mindske risikoen for røgforgiftning i forbindelse med brand.  
Hvilken røgventilation skal jeg bruge?

Du kan få røgventilationsdøre til både køle- og frostrum. Røgventilationsdørene til frostrum er udstyret med varmekabler i karmen og dørbladet, så døren ikke fryser fast, og begge dørene har 150 mm isolering, så de beskytter effektivt mod kuldetab.

Du kan også vælge en bundhængt dør eller en sidehængt dør, og hvilken dør, der egner sig bedst, afhænger af rummet og bygningen. For at få den løsning, der er bedst til jeres specifikke behov anbefaler vi at tage en dialog med en af vores konsulenter, så I er sikre på, I har taget alle overvejelser med i beslutningen.


Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5