Skip to main content

Fødevarer og levnedsmidler

3 afgørende faktorer for vores kunder i fødevare- og levnedsmiddelbranchen

Til kunder i fødevarebranchen leverer vi blandt andet skydedøre, High Speed porte, hængslede døre, svingdøre, bændelgardiner, røgventilationsdøre og branddøre. Og langt de fleste til køl og frost. Hos DAN-doors ved vi, at der er tre faktorer, der er altafgørende for vores kunder i fødevare- og levnedsmiddelbranchen:

Hygiejne


Vi garanterer, at DAN-doors’ løsninger til køl og frost efterlever alle gældende krav i forhold til  hygiejne.

Døre og porte til køl og frost er effektivt isoleret og har en overflade, som overholder branchens strikse krav til hygiejne.

Det betyder blandt andet, at der er taget særlige forholdsregler for at gøre døren eller porten særlig modstandsdygtig over for rengøring med skrappe midler og spuling, som er nødvendig for at undgå bakterier.

Det betyder også, at forseglingerne er udviklet til at kunne modstå mange års slitage og hårdhændet brug samt at hjørnesamlingerne er udført i kraftig rustfri stål.

Driftssikkerhed


Hos DAN-doors går vi aldrig på kompromis med kvalitet, fordi vores kunder skal have gavn af vores produkter i mange år frem.

Når vi vælger at producere vores døre og porte af materialer og komponenter af den højeste kvalitet, vi kan opdrive, er det fordi vi er stolte af, at vores løsninger stadig er i brug og fuldt funktionsdygtige, selv efter helt op til 30-35 år.

Denne prioritering er medvirkende til at sikre vores kunder i fødevarebranchen en høj driftssikkerhed med et minimum af nedbrud og nedetid. 

Kombinationen af høj isoleringsevne, høj driftssikkerhed og meget lang levetid giver virksomhederne i levnedsmiddelindustrien markante konkurrencefordele og lavere driftsomkostninger.

Temperatursikkerhed


DAN-doors’ løsninger til køl og frost er udviklet til at optimere temperatursikkerheden ved at forbedre præmisserne for at bevare stabile temperaturer, der overholder de gældende krav i fødevareindustrien.

Alle løsninger til køl og frost er udstyret med højkvalitets isoleringsmateriale og udviklet med særlig hensyn til at undgå kuldebroer.

Vi har løsninger til alle typer kølerum og frostrum med forskellige niveauer af isolering – fra 60 mm til 160 mm – da behovet afhænger af forskellige variabler, som blandt andet varetype, trafik og pris. 

DAN-doors leverer

Specialløsninger til blandt andet mejeri, slagteri, dessert, færdigretter, frugt og grønt

Vi leverer døre og porte til en lang række danske og internationale virksomheder i fødevarebranchen inden for så forskellige områder som (blandt andet) mejeri, slagteri, dessert, færdigretter, frugt og grønt.

Det tætte samarbejde, vi har med vores kunder i fødevarebranchen, har hjulpet os til at afklare deres ønsker og forventninger til deres døre og porte.

Den viden har vi integreret i vores produktudvikling, og vores produktprogram til fødevarebranchen rummer derfor en lang række forskellige døre og porte, som hver især indeholder de kvaliteter, der efterspørges til deres anvendelse.

Står du tilbage med spørgsmål?

Vi giver dig kvalificeret rådgivning om løsninger til fødevareindustrien

Vil du have sparring og rådgivning til dit næste projekt? Skriv til os – vi svarer dig så hurtigt som muligt.