Skip to main content

Installation

Det skal gøres rigtigt – første gang.

DAN-doors leverer

Montage & installation

Korrekt montage og installation er afgørende for, at I har jeres DAN-doors-løsninger i mange år frem.


Korrekt montage giver flere års levetid til din dørløsning

Det er afgørende for produktets levetid og drift, at det installeres korrekt.

Flere af vores løsninger leveres klar til montage sammen med en detaljeret installationsvejledning, men for at sikre en optimal drift kræver mange af vores specialløsninger, at vores kompetente montører står for montage og installation, så alle delelementer og automatik monteres korrekt med efterfølgende justering.

Løsninger installeret af vores erfarne montører er garanteret optimal funktionalitet. Vi tilstræber os naturligvis på at gennemføre installationen hurtigt og smidigt, så I ikke oplever, at jeres drift påvirkes af vores besøg.

DAN-doors har veluddannede montører placeret i hele Danmark. Det giver os mulighed for at yde hurtig og effektiv service, hvis I skulle få brug for efterfølgende assistance.

Herudover har vi egne montører i en række lande i Europa samt et fast team af rejsemontører, og vi håndterer også serviceopgaver for vores kunder uden for Danmarks grænser.

Erfaring er et stærk kort

Vores montører er udstyret med en helt særlig evne til at få ting til at lykkes, for selv den mindste skævhed eller uregelmæssighed på pladsen kræver finesse og sans for problemløsning, hvis døren skal monteres korrekt. 

Hos DAN-doors er vi heldige at have et team af dygtige montører med mange års erfaring og et indgående kendskab til vores produkter. Hver dag udøver de små mirakler, når de med succes monterer vores produkter, så de står knivskarpt – selv i bygninger med indbyggede skævheder eller hvor afmontering af tidligere døre har givet uforudsete udfordringer.  

Vil du vide mere om vores montage?

Vores mange års erfaring med montage af døre og porte i alle størrelser til alle brancher har givet os den erfaring, som i dag kvalificerer os til at være en kompetent og pålidelig full-service samarbejdspartner.

Skal vi også montere din dør eller port?

Ring eller skriv til vores montageafdeling, hvis du har spørgsmål. De ved alt om, hvad der skal til for at montere, så I har jeres dør i mange år frem. 

Husk at skrive i emnet, at dit spørgsmål vedrører montage


    Få professionel og kvalificeret rådgivning om din specialløsning til døre eller porte

    Vores mange års erfaring med kunder i mange brancher har givet os den viden, som i dag gør os til en kvalificeret rådgiver og sparringspartner, og vi er stolte af, at vores kunder vælger os og loyalt har gjort det gennem flere årtier.

    Vil du også have sparring og rådgivning til din næste specialløsningen inden for døre og porte? Vi vil meget gerne gøre fra dig. 

    Send os en mail på dd-s@dan-doors.dk