Skip to main content

Profildøre

Fleksibelt design i høj kvalitet til både indvendig og udvendig brug
Beskrivelse

Et stort udvalg af profildøre

Hos Dan-Doors har vi et stort udvalg af profildøre, som lever op til kravene om industridøre og som kan skræddersyes til den enkelte virksomheds behov.

INDVENDIGE PROFILDØRE – Flot design med mange muligheder

Elegante profildøre med profiler i rustfri stål og stor fleksibilitet til at vælge design og konstruktion. DAN-doors’ profildøre og -vinduer produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet, både med og uden varmeisolering.

Systemet er modulært og giver stor frihed til at vælge netop den løsning, der passer til jeres behov i forhold til både design, kvalitet og sikkerhed, og det er en populær løsning til blandt andet sundhedsinstitutioner, uddannelsesinstitutioner, medicinalindustrien, psykiatrien og kontorer.

UDVENDIGE PROFILDØRE – Kvalitetsløsninger med høj sikkerhed

Stor fleksibilitet til at vælge den løsning, der passer til jeres behov.

Vores profildøre fås 1-fløjet eller 2-fløjet i forskellige sikkerhedsklasser, der er afprøvet til sikring mod støj, skud eller indbrud og kan udstyres med med modullåse og intelligent adgangskontrol.

Dørene produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet, både med og uden varmeisolering og kan til særligt udsatte miljøer med krav til en højere korrosionsklasse fås i galvaniseret-, rustfri eller rustfri syrefast stål.

Dørene kan specialtilpasses med runde vinduer, bueprofiler samt specialstørrelser med sprosser og fyldingsmaterialer, der passer til jeres designønsker.

Vores profildøre og -vinduer har en meget lang levetid med høj modstandsdygtighed over for (hårdhændet) brug og slitage, og I kan naturligvis få dem lakeret efter jeres ønsker.

Derfor skal du vælge

Profildøre

Robuste stålprofiler

Kundetilpasset

Flot finish

Høj sikkerhed


Profildøre – FAQ


Kan en profildør kan fås som branddør?
Ja!
Profildøre fås i brandsikre udgaver, som virker brandhæmmende.
Dørene er afprøvede på certificerede laboratorier verden over, og vores profildøre har certifikater fra følgende certificeringsinstitutioner:
– Inspecta, Estland
– VTT, Finland
– SP SITAC, Sverige
– DS, Danmark

DAN-doors kan derfor levere profilsystemer, som er godkendt i brandklasserne EI30, EI60, EI120, E30 og E60.
Er en profildør velegnet til miljøer med høj hygiejne?
Ja.
Profildøre er populære i bygninger med strenge rengøringskrav, som eksempelvis sygehuse og virksomheder i medicinalindustrien.

Profildøre er nemlig både nemme at rengøre og beregnet til at modstå daglig rengøring og hyppig brug og slitage. Stålets egenskaber til at modstå slitage giver dørene en lang levetid, hvilket gør profildøre til en økonomisk fornuftig investering.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5