Teater / kultur

Sikkerhed og æstetik

Vores løsninger til teatre og kulturinstitutioner er primært rettet mod brandsikkerhed og afsikring af flugtveje.  

Sikkerhed


Sikkerhed er afgørende på områder, hvor der færdes mange mennesker, og reglerne for brandsikkerhed er de senere år blevet skærpet markant.

Et brandgardin eller en branddør kan redde liv, og reglerne i kulturinstitutioner, som for eksempel teatre, biografer, museer, koncertsale osv. kræver høje sikkerhedsforanstaltninger, så risikoen for, at besøgende bliver fanget i en brand bliver så lille som muligt.

Hos DAN-doors går vi aldrig på kompromis med sikkerheden, og vi leverer forskellige løsninger til brandsikring af teatre, biografer, gallerier, museer osv. Vi har blandt andet leveret 14 meter lange brandgardiner og branddøre med intelligente sensorer, som aktiverer de forskellige løsninger til at skabe flugtveje ved detektion af brand eller røg. 

Æstetik


Løsninger til kulturinstitutioner skal være pæne og diskrete og helst forsvinde i indretningen, som der ofte er lagt meget arbejde og mange ressourcer i.

Brandløsninger er udviklet til at stoppe brandspredning, og består af brandhæmmende materialer, som optager en del plads. Det kan være en kunst (!) at lave løsninger, som giver den nødvendige sikkerhed uden at skæmme bygningens design og udtryk, særligt på steder, hvor det er store åbninger, der skal beskyttes, som eksempelvis i teatre eller biografer.

Hos DAN-doors kender vi reglerne for brandsikring, og vi har et godt blik for, hvilke løsninger, der vil gøre sig godt, både funktionelt og æstetisk, i de forskellige situationer. 

 

DAN-doors leverer

Løsninger, der gør kulturoplevelsen bedre

Moderne kulturinstitutioner giver besøgende en oplevelse. Der lægges et stort arbejde i at skabe universer, som tager gæsterne med på en rejse, og en dør eller et brandgardin, som ikke passer ind i resten af indretningen, kan ødelægge en del af den oplevelse.

Æstetik er ikke det vigtigste, men det er vigtigt, og hos DAN-doors går vi langt for at skabe løsninger, som er rigtige for vores kunder – og ikke bare acceptable af nød.  

brandgardin i biograf er halvt nedsænket
1
brandgardinet foran scenen på Viborg teater set fra scenesiden
2
Brandgardinet på Viborg teater under opsætningen
3
nedfaldet brandgardin i en biograf
4
sænket brandgardin beskytter mod brandspredning
5
Ekspert i sikkerhed

Skal jeg hjælpe dig?

Salgschef – ekspert i sikkerhed
+45 40 90 27 16 / pp@dan-doors.dk

Ekspert i sikkerhed

Skal jeg hjælpe dig?

Salgschef – ekspert i sikkerhed
+45 40 90 27 16 / pp@dan-doors.dk

Skal jeg hjælpe dig?

Projektchef
+46 (0) 31 348 96 82 / pen@dan-doors.se

Skal jeg hjælpe dig?

Key Account Manager – Tyskland
+45 87 93 87 16 / aje@dan-doors.dk

Erfaren og kompetent rådgivning om døre og brandgardiner til kulturbygninger

Vi stiller de rigtige spørgsmål, så vi kan finde frem til den bedste løsning for jer. Måske har I brug for et brandgardin, som man først ser, når man kigger efter det? Eller robuste sikkerhedsdøre malet i jeres farver?

Ring eller skriv til os og hør mere om mulighederne.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.