Medicinal og mikrobiologi

Fokus på hygiejne og sikkerhed

I medicinal- og mikrobiologibranchen er der et udtalt behov for et højt sikkerhedsniveau og strenge krav til hygiejne.  

Sikkerhed


I medicinal- og mikrobiologiindustrien er forskning altafgørende. Viden er kostbar, og skal hverken falde i de forkerte hænder eller gå tabt i tilfælde af brand.

Virksomheder der arbejder med medicinal og mikrobiologi efterspørger derfor dørløsninger, der overholder de strengeste krav til sikkerhed, og de løsninger, vi leverer til denne branche er valgt ud fra tre primære kriterier: 

Kvalitet

Vores løsninger er produceret i rustfri stål af meget høj kvalitet og er både i materialer og konstruktion solide løsninger, som yder maksimal beskyttelse.

Adgangskontrol

Sluser og elektronisk adgangskontrol er med til at opretholde et højt sikkerhedsniveau, som gør det muligt at oprette strikse – og differentierede  -parametre for, hvem der har adgang til lokalerne. 

Brandsikkerhed

For at yde den størst mulige beskyttelse i tilfælde af brand, er størstedelen af de døre, vi leverer til medicinalindustrien, også branddøre.  

hygiejne


Med DAN-doors’ løsninger er det muligt at opretholde branchens strenge hygiejnekrav, både i forhold til dørenes kvalitet og i forhold til at designe en sikker infrastruktur.

Den gode stålkvalitet gør dørene modstandsdygtige over for rengøring med hårde opløsningsmidler, som er nødvendig for at udgå udviklingen af bakterier.

Herudover giver integration af sluser med avanceret elektronisk, touch-free  adgangskontrol optimerede forhold for at minimere antallet af kontaktflader og bevare høj hygiejne i renrummene.

DAN-doors leverer

Højteknologiske løsninger til en højteknologisk branche

DAN-doors’ brede produktsortiment giver medicinal- og mikrobiologivirksomhederne mulighed for at skabe de bedste rammer for deres forretning og processer. 

ståldør i renrum i medicinalvirksomhed
1
Farver identificerer områder, her i pink i medicinalvirksomhed
2
farveopdeling mellem sektioner skærper sanserne
3
ekstremt højt sikkerhedsniveau i medicinalindustrien - adgang forbudt på en dør
4
højteknologiske adgangsløsninger til tophemmelige bygninger
5
Alexander Sejr Larsen er ekspert i døre og porte til køl og frost

Skal jeg hjælpe dig?

Key Account Manager 
+45 87 93 87 16 / aje@dan-doors.dk

Peter Dybdal er ekspert i døre og porte til køl og frost

Skal jeg hjælpe dig?

Chefkonsulent
+45 40 10 21 58 / ped@dan-doors.dk

Skal jeg hjælpe dig?

Försäljningsingenjör
+46 (0)70-333 55 85 / jre@dan-doors.se

Døre, der garanterer jer sikkerhed i særklasse.

Vores erfaring med døre og porte går 40 år tilbage.

Hver eneste dag hjælper vi vores kunder med at finde frem til løsninger, som giver dem værdi i mange år frem. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken løsning du vælger. Vores døre kan alle sammen noget forskelligt, og vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning fra start.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.