Skip to main content

Medicinal og mikrobiologi

Fokus på hygiejne og sikkerhed

I medicinal- og mikrobiologibranchen er der et udtalt behov for et højt sikkerhedsniveau og strenge krav til hygiejne.  

Sikkerhed


I medicinal- og mikrobiologiindustrien er forskning altafgørende. Viden er kostbar, og skal hverken falde i de forkerte hænder eller gå tabt i tilfælde af brand.

Virksomheder der arbejder med medicinal og mikrobiologi efterspørger derfor dørløsninger, der overholder de strengeste krav til sikkerhed, og de løsninger, vi leverer til denne branche er valgt ud fra tre primære kriterier: 

Kvalitet

Vores løsninger er produceret i rustfri stål af meget høj kvalitet og er både i materialer og konstruktion solide løsninger, som yder maksimal beskyttelse.

Adgangskontrol

Sluser og elektronisk adgangskontrol er med til at opretholde et højt sikkerhedsniveau, som gør det muligt at oprette strikse – og differentierede  -parametre for, hvem der har adgang til lokalerne. 

Brandsikkerhed

For at yde den størst mulige beskyttelse i tilfælde af brand, er størstedelen af de døre, vi leverer til medicinalindustrien, også branddøre.  

hygiejne


Med DAN-doors’ løsninger er det muligt at opretholde branchens strenge hygiejnekrav, både i forhold til dørenes kvalitet og i forhold til at designe en sikker infrastruktur.

Den gode stålkvalitet gør dørene modstandsdygtige over for rengøring med hårde opløsningsmidler, som er nødvendig for at udgå udviklingen af bakterier.

Herudover giver integration af sluser med avanceret elektronisk, touch-free  adgangskontrol optimerede forhold for at minimere antallet af kontaktflader og bevare høj hygiejne i renrummene.

DAN-doors leverer

Højteknologiske løsninger til en højteknologisk branche

DAN-doors’ brede produktsortiment giver medicinal- og mikrobiologivirksomhederne mulighed for at skabe de bedste rammer for deres forretning og processer. 

ståldør i renrum i medicinalvirksomhed
1
Farver identificerer områder, her i pink i medicinalvirksomhed
2
farveopdeling mellem sektioner skærper sanserne
3
ekstremt højt sikkerhedsniveau i medicinalindustrien - adgang forbudt på en dør
4
højteknologiske adgangsløsninger til tophemmelige bygninger
5

Står du tilbage med spørgsmål?

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning.

Vil du have sparring og rådgivning til dit næste projekt? Skriv til os – vi svarer dig så hurtigt som muligt.