Skip to main content

Ydelser

Siden 1983 har vi leveret kundespecifikke ydelser
DAN-doors – Din kvalificerede rådgiver og sparringspartner

Vores ydelser ― starter med vores viden


Hover me to pause
Paused!

Indledende rådgivning og sparring

Din løsning starter altid ud med et grundigt rådgivningsmøde, hvor du kan drage nytte af vores viden om:

  • Hvad der er vigtigt for dig.
  • Hvilke egenskaber, der er vigtige til forskellige formål og forskellige brancher.
  • Vigtigheden af detaljer og præcision.
  • Kvalitet, materialer og holdbarhed.
  • Montage og slitage.
  • Løsninger på ”umulige” opgaver.
  • Hvad der kræves for at være en ansvarsfuld. leverandør til kvalitetsbevidste kunder.

Special­produktion ― hver gang

Står du med en helt særlig case, som kræver en specialløsning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores døre skaber tryghed. Forbedrer effektiviteten. Sparer energi. Beskytter personer og materiel. En dør er derfor aldrig bare en dør.

Vi har en målsætning om at opfylde enhver virksomheds behov for industridøre og -porte. Vi udvikler og producerer specialfremstillede dørløsninger med kundespecifikke funktioner til alle brancher.

Rundt omkring vil man derfor kunne finde DAN-doors løsninger, som er udover det sædvanlige. Dette inkluderer blandt andet 3-fløjede, 5-fløjede og fler-fløjede skydedøre, der både skal være kuldeisolerende til brug i frostrum og i nogle tilfælde fungere som brandskydedøre.

Lad vores kompetente montører stå for opsætning og installation af din nye specialløsning

En afgørende faktor for løsningens levetid og drift er, at den installeres korrekt. Flere af vores løsninger leveres klar til montering sammen med en detaljeret installationsvejledning.

For at sikre en optimal drift kræver mange specialprodukter, at vores kompetente montører står for opsætningen og sikrer, at alle delelementer samt automatik er korrekt monteret og efterfølgende justeret.

Løbende drift og vedligeholdelse er alt afgørende

I en større produktionsvirksomhed kan dør- og portløsningerne have en stor indflydelse på den daglige drift. Derfor er den løbende vedligeholdelse af disse afgørende for opretholdelsen af en effektiv produktion. Mange af vores kunder tegner derfor en servicekontrakt, der sikrer, at dørene altid fungerer optimalt.

Da serviceopgaverne hyppigst opstår i forbindelse med påkørsler, er vores serviceapparat i høj grad indrettet efter den slags uheld.

Der er mange fordele forbundet med en dør fra DAN-doors. En af dem er vores servicenet, der sikrer hurtig og effektiv assistance.