Skip to main content

Vedligehold af døre i industrien

Løbende vedligehold holder driften kørende.

DAN-doors leverer

Vedligehold & drift

Vi hjælper med at servicere jeres døre og porte, så I oplever mindst mulig nedetid.


Løbende service og vedligehold giver jeres løsninger længere levetid

Hos DAN-doors ved vi, at jeres dør- og portløsninger er vigtige for den daglig drift, og vi ved, at løbende vedligeholdelse bør prioriteres, så I opnår den største driftssikkerhed. Som kunde hos DAN-doors har I mulighed for at tegne en servicekontrakt, så I er sikre på, at dørene altid fungerer optimalt.

Vi har gennem årene erfaret, at serviceopgaverne hyppigst opstår i forbindelse med påkørsler, og vores serviceapparat er i høj grad gearet til at håndtere den type uheld. I Danmark servicerer vi påkørsler fra dag til dag.

Hvad bør I gøre ved påkørsel af dør

Vores rulleporte / High Speed porte har indbygget selvreparerende funktion, som gør det nemt at få dem tilbage i skinnen, hvis de er blevet skubbet ud under påkørsel.

Hvis de har været udsat for en særlig hård påkørsel, kan det være nødvendigt manuelt at skubbe dugen tilbage i skinnen.

Virker det ikke, kommer vi meget gerne forbi og får jeres port på plads, så I igen er kørende.  

Ved påkørsler af hængslede døre eller skydedøre kommer vi gerne forbi hurtigst muligt og besigtiger skaden. I langt de fleste tilfælde kan vi reparere den med det samme, så I kan komme videre med jeres arbejde.

Vil du vide mere om vedligehold?

Hos DAN-doors er vi klar til at rådgive dig i forhold til, hvordan du passer på dine døre og porte, så du kan have dem i mange år.

Vi guider dig i forhold til, hvad du selv kan gøre, og hvad du skal forvente af dit årlige servicebesøg af os. Hvis du har brug for et et ekstra servicebesøg, kan vi også hurtigt kigge forbi.


    Vill du veta mer om underhåll?

    Vi på DAN-doors är redo att ge dig råd om hur du tar hand om dina dörrar och portar så att du kan ha dem i många år.

    Vi ger dig vägledning om vad du kan göra själv och vad du kan förvänta dig av ditt årliga servicebesök hos oss. Om du behöver ett extra servicebesök kan vi också komma snabbt.

    Send os en mail på dd-s@dan-doors.dk