Skip to main content

Hoteller, restauranter og køkkener

En branche, der lever af kundernes ve og vel

Vores kunder i centralkøkkener, hoteller og restauranter stiller høje krav til hygiejne, fødevaresikkerhed og brandsikkerhed. De løsninger, vi typisk leverer, er derfor døre til køl og frost samt branddøre eller brandgardiner.

Hygiejne og fødevaresikkerhed


I et erhverv, der lever af at servicere gæster med god mad, er fødevaresikkerhed altafgørende.

Kritiske forbrugere kræver “glade smileys”, og dårlig hygiejne kan ødelægge forretningen for restauranter, hoteller og centralkøkkener. For at begrænse risikoen for bakterieudvikling mest muligt skal hygiejnen være i top, og løsninger til køkkener skal derfor både sikre korrekte temperaturer for fødevareopbevaring og kunne tåle rengøring med skrappe opløsningsmidler. 

De døre og porte, DAN-doors leverer til fødevareindustrien, er produceret i rustfri eller syrefast højkvalitetsstål, netop for at sikre, at de kan modstå spuling og intensiv rengøring.

Herudover fås vores døre og porte til køl og frost med forskellig isoleringsevne, så vores kunder kan få den løsning, der funktionsmæssigt og prismæssigt er det bedste match til deres behov, og alle vores køle- og frostrumsdøre er udviklet og produceret til at optimere sikkerheden for fødevarer i koldrum.

Brandsikkerhed


En branddør eller et brandgardin kan redde liv og beskytter personer, materiel og selve bygningen i tilfælde af brand.

DAN-doors leverer både branddøre og brandgardiner til hoteller, restauranter og centralkøkkener.

Til køkkener – både centralkøkkener og køkkener i hoteller og restauranter – har vi leveret branddøre til køle- og frostrum, hvor dørene både er isolerende og minimerer energitabet, samtidig med, at de beskytter madvarerne, som ofte repræsenterer en betragtelig værdi, mod brand.

I områder med gæster, som for eksempel restauranter, foyerer  og konferencesale, er brandgardiner en elegant løsning til diskret at adskille brandzoner og lave sikre flugtveje for både gæster og personale.

DAN-doors leverer

Forskellige løsninger i flot finish til servicesektoren

Vi leverer mange forskellige produkter til servicesektoren. Udover løsninger til køle- og frostrum,  leverer vi også hængslede døre til blandt andet toiletter, værelser og facader. Vi leverer svingdøre til gennemgang fra køkken til restaurant, og vi leverer elegante profildøre, som skaber lys og stemning.

Alle løsninger kan leveres i forskellige farver, så de passer naturligt og diskret ind i bygningen.

Står du tilbage med spørgsmål?

Få professionel og kvalificeret rådgivning om løsninger til serviceindustrien.

Vil du have sparring og rådgivning til dit næste projekt? Skriv til os – vi svarer dig så hurtigt som muligt.