Skip to main content

Hængslede døre til kølerum

Den perfekte hængslede dør, som er en langtidsholdbar dørløsning, som bidrager til et lavere energiforbrug, smidige arbejdsgange og færre omkostninger.
Beskrivelse
De hængslede kølerumsdøre fås i 60 og 100 mm. Det er langtidsholdbare dørløsninger, som blandt andet bidrager til et lavere energiforbrug, smidige arbejdsgange og færre omkostninger til genkøb og vedligeholdelse af kølerumsdøre. Vores kølerumsdøre i rustfrit stål er designet til nem åbning og lukning med robuste hængsler, der sikrer lang levetid. De er ideelle til steder med høj trafik, hvor døren konstant åbnes og lukkes, og den er lettere at installere og vedligeholde end andre typer kølerumsdøre som f.eks. skydedøre. Dørene kan leveres både som 1-fløjede- og 2-fløjede døre. 1-fløjede kølerumsdøre er simplere i sin udformning men har en begrænset bredde. Har I behov for at bringe større emner ind og ud af kølerummet, kan I vælge en 2-fløjet kølerumsdør, som med sin bredde på 2800 mm tillader passage af endog meget store emner.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.