Frost


DAN-doors’ isolerede hængslede ståldøre fås i 100 og 150 mm tykkelse. Frostdørene hjælper med at reducere energiforbruget og gøre jeres arbejdsgange mere smidige. I vil derudover opleve færre omkostninger til genkøb og vedligeholdelse af fryserumsdøre samt porte. Frostrumsdørene kan også produceres som brandtillempet med brandbatts i dørbladet og brandekspanderende tætningsliste.

Viser alle varer


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.