Skip to main content

Profildøre til brand

Brandsikre løsninger i flot design 

DAN-doors leverer

Profildøre til brand

Robuste stålprofiler

Kundetilpasset

Flot finish

Høj sikkerhed


30 MIN – EI30

Flot design med mange muligheder

Profildøre til brand certificeret efter EN 16034-1.

DAN-doors’ profildøre til brand produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet og i et modulært system, som giver jer stor fleksibilitet til at vælge design og konstruktion, der matcher jeres behov.

Vores profildøre til brand er populære i offentlige institutioner og private virksomheder, hvor der stilles store krav til brandsikkerhed. Det gælder blandt andet på sygehuse, i psykiatrien og på uddannelsesinstitutioner, hvor der er stor fokus på personsikkerhed.

60 MIN – EI30

Kvalitetsløsninger med høj sikkerhed

I kan vælge mellem 1-fløjede eller 2-fløjede profildøre, som tilpasses med vinduesprofiler i nøjagtig den konfiguration, I ønsker. 

Dørene fås i forskellige brandklasser, henholdsvis EI30 eller EI60, certificeret i henhold til EU-norm EN 16034-1, og de har et flot design, der egner sig til mange forskellige brancher og miljøer.

DAN-doors’ profildøre til brand er afprøvet til sikring mod støj, skud eller indbrud og kan udstyres med med modullåse og intelligent adgangskontrol, hvilket giver jer tryghed for, at I får døre med et meget højt sikkerhedsniveau. 

Dørene produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet med meget lang levetid og høj modstandsdygtighed over for (hårdhændet) brug og slitage. De kan naturligvis lakeres efter jeres ønsker.

Vidste du det om profildøre til brand?


Dørene er afprøvet på forskellige laboratorier

Profildørene er afprøvede på certificerede laboratorier verden over, og DAN-doors’ profildøre har certifikater fra  følgende certificeringsinstitutioner:

  • ­ Inspecta, Estland
  • ­ VTT, Finland
  • ­ SP SITAC, Sverige
  • ­ DS, Danmark

Det betyder, at I kan være trygge ved, at vores profildøre er certificeret i henhold til EU-norm EN 16034-1 i brandklasserne EI30, EI60, EI120, E30 og E60.

Profildøre til brand er populære i følsomme miljøer

Bygninger med strenge krav til hygiejne og materiel- og personsikkerhed har stor glæde af profildøre til brand, da dørene både tåler skrap og hyppig rengøring og samtidig har et meget højt sikkerhedsniveau.

Dørene er produceret i særdeles robust rustfri stål af markedets bedste kvalitet, og de kan leveres med intelligente og avancerede adgangssystemer, som gør dem ideelle til at modstå indbrud eller udbrud samt at beskytte viden og materiel, som for eksempel i medicinalindustrien.


Skal vi hjælpe dig?

Hos DAN-doors ved vi, hvad vi snakker om, og vi tager meget gerne en uforpligtende snak om jeres behov, og hvilken løsning der kunne være den rigtige for jer.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

To profildøre på et sygehus, den ene med klart glas, den anden med matteret glas
1
Kig fra gangen ind i et auditorium på universitet. Profildørene er malet orange
2
Profildøre lakeret i grå farve med vinduesparti i døren og ekstra modul ved siden
3
En medarbejder sidder på sit kontor, hvilket man ser gennem vinduesparti og profildør fra mødelokale
4
gang på et psykiatrisk hospital er sikret med ståldøre og automatisk adgangskontrol
5