Skip to main content

Nutidens unge mennesker…

13. oktober 2023


… er ret fantastiske.

Hver gang vi får en praktikansøgning fra lokale unge, føler vi os privilegerede, for det er både hyggeligt at have besøg, og hver gang lærer vi noget nyt (det håber vi også, at de gør).

Denne gang har vi I uge 41 haft fornøjelsen af at have besøg af Simon, som er 16 år og går i 9. klasse på Stilling Skole.

Simon har siden august 2021 været ansat hos DAN-doors som ungarbejder, så når han tager skridtet videre og søger om at komme i erhvervspraktik, bliver vi ekstra glade. Vi håber, det er fordi han synes, vi virker spændende.

Vi spurgte Simon, om det havde været en god uge, og her er hans svar: ”Det har været en super uge. Jeg har været rundt i alle afdelinger hos DAN-doors, og set, hvad de laver i salg og produktteknisk afdeling, service- & montageafdelingen, og udviklingsafdelingen. Jeg har været med på online møder og været rundt i de forskellige stationer i produktionen hvor jeg fik lov til at hjælpe til med forskellige opgaver. Det har været sjovt at se”.

Fra vores side vil vi gerne sige tak til Simon, for bekræfter vores påstand om, at nutidens ungdom er inspirerende, venlige og nysgerrige på verden omkring dem.