Skip to main content

Højisolerede hurtigporte fra DAN-doors er Nagel-Groups foretrukne løsning til deres kolde lagerhaller

6. november 2023


Økonomisk fordelagtige, energieffektive og pålidelige portløsninger til Nagel Groups temperaturstyrede logistikcentre.

DAN-doors er stolt over at være den foretrukne leverandør af portløsninger til Nagel-Group, som er ekspert inden for temperaturstyret fødevarelogistik.

I løbet af 2023 har vi leveret mere end 60 højisolerende hurtigporte til fem af Nagel Groups logistikcentre i Tyskland. Med 130 kolde lagerhaller til opbevaring, transport og distribution af temperaturregulerede varer er energiforbruget en tung post på Nagel-Groups budget, og DAN-doors’ højisolerende hurtigporte forbedrer transportgigantens præmisser for at optimere energiforbruget uden at gå på kompromis med logistikdriften.

Minimalt kuldetab – maksimal effektivitet

DAN-doors’ familie af højisolerede porte giver kunderne optimale forudsætninger for at operere med høj effektivitet på steder med meget trafik og samtidig minimere det kuldetab, der opstår, mens portene er lukket. DAN-doors er den eneste producent af døre og porte i verden, der kan producere rulleporte med så tykke isolerede lameller, og det patenterede lamelsystem sikrer, at portene kan modstå temperaturer helt ned til minus 30° Celcius uden at fryse til.

Denne egenskab gør portene egnede som “stand-alone”-løsninger, hvilket betyder, at der ikke længere er behov for at investere i en skydeport til nattetimerne. Samtidig er portsystemet konstrueret på en måde, der gør det modstandsdygtig overfor de skader, der kan opstå ved påkørsler.

Økonomi, effektivitet, bekvemmelighed – og i tråd med den grønne agenda

De logistikmæssige og driftsmæssige fordele ved DAN-doors’ løsninger gør dem samtidig økonomisk attraktive:

  • Investeringerne reduceres fra to løsninger per åbning til én
  • Energitabet mens porten er lukket, minimeres
  • serviceudgifterne er minimale, da portene ikke går i stykker ved påkørsler
  • Der er ingen nedetid forbundet med skader forårsaget af påkørsler

Størstedelen af portene er blevet leveret til to nybyggede lager- og logistikcentre i henholdsvis München og Nürnberg, hvor der er installeret godt 20 højisolerende hurtigporte på hver lokation. I de fire andre lokationer er eksisterende porte blevet udskiftet til DAN-doors’ isolerede porte.