Skip to main content

Produktionschefen fylder 60

23. januar 2023


Vores produktionschef, Kim Jensen, fyldte 60 år lørdag d 21. januar, og det skal selvfølgelig fejres.

Kim har været vores klippe i produktionsafdelingen de sidste 11 år og har på den måde faktisk været en del af DAN-doors i en god femtedel af sit liv.

Med ansvar for alle processer mellem produktudvikling og montage er Kim en vigtig brik i DAN-doors’ maskineri, og han har haft succes med at skabe et godt arbejdsmiljø med frie rammer, hvor hans team til gengæld sørger for, at planlægning, koordinering, produktion, forsendelse og montage glider smidigt og effektivt (det lyder lettere, end det er).

Kim er samtidig en vigtig del af DAN-doors’ produktudvikling og han har været primus motor i udviklingen af flere løsninger, som er udsprunget af specifikke ønsker fra vores kunder.

Vi har på den måde – bare de senere år – udvidet vores produktprogram med (blandt andet) en højisoleret High Speed port, der forbedrer præmisserne for at spare energi markant, og røgventilation, som forbedrer sikkerheden i tilfælde af brand ved at lede røgen væk.

For at kunne komme fra idé til færdigt salgsklart produkt, er der lang vej med beregninger, udvikling, tests, godkendelser og lovgivning, og selv om Kim ikke bærer kappe, er han faktisk lidt af en superhelt, som får tingene til at ske.

Vi er enormt taknemmelige for, at han er med på vores hold, og han bliver fejret med flag og kagemænd.