Skip to main content

Udfordringen i slagterhuset


Et sted i Danmark ligger der et slagteri, der i mere end 100 år har dyrket de stolte slagteritraditioner og genopfundet pålægsmarkedet med nye varianter og serveringsmuligheder.

Slagteriet, der startede med salg fra egen bil er med årene vokset til et topmoderne slagteri med et højteknologisk produktionsanlæg, og det giver nogle udfordringer, når de ældre bygninger skal renoveres og moderniseres.

Det er et stort slagteri

DAN-doors har gennem årene fulgt slagteriets rejse og vækst, og vi har leveret mange forskellige døre og porte til både de oprindelige bygninger og senere tilbygninger.

Mange af løsningerne har krævet kreativitet og stor fleksibilitet for at lave de helt rigtige løsninger til de givne rammer og kundens krav til:

  • Isoleringevne – af hensyn til fødevaresikkerheden og for at minimere energitabet
  • Hygiejnestandarder– så der er helt styr på fødevaresikkerheden
  • Specialløsninger – som kan indgå i en moderne og effektiv produktion med avancerede transportsystemer i ældre bygninger
  • Brandsikkerhed – for at beskytte materiel og personer
  • Lang levetid – så investeringerne er langtidsrentable

Slagteriet er udstyret med transportsystemer, som effektiviserer produktionsgangene.

Udskæringerne til transportskinnerne skal være tæt forseglede, så temperaturerne holdes stabile og kuldetabet minimeres.

Udfordringerne med brandsikring

Hvordan integrerer man brandsikkerhedsløsninger med transportsystemer?

Billedet her viser lidt af kompleksiteten i bygningen.

Hvis man kigger godt efter, kan man se snippen af et brandgardin.

Mange forskellige løsninger

For vores kunde har det været en fordel, at de kunne få alle løsninger fra samme leverandør, og vi har gennem tiden leveret hængslede døre, skydedøre, High Speed porte, brandskydeporte, brandgardiner, brand- og sikkerhedsdøre – alt sammen i højkvalitets rustfri stål og specialtilpasset efter kundens behov.

Her er et par eksempler på døre og porte, vi har leveret: