Robotterne kommer – og de er testet i klimaforandringer

31. januar 2023


Universal Robots er specialister i at udvikle og producere brugervenlige, avancerede robotarme til automatisering.

Deres cobots er omkostningseffektive, fleksible, sikre og brugervenlige kollaborative robotter, der arbejder sammen med mennesker i produktionsmiljøer, og med mere end 800 medarbejdere fordelt på 14 lande er de blandt verdens førende i robotteknologi. På hovedkontoret i Odense bliver cobotterne testet, og en del af testprogrammet foregår i et klimakammer, hvor cobotterne testes for deres modstandsdygtighed i forskellige klimamiljøer.

Klimatests skal sikre, at robotterne kan holde til at blive brugt i miljøer med høj luftfugtighed, salttåge, frostgrader eller høj varme.

Med tests i så forskellige klimascenarier er det vigtigt, at klimakammerets døre er:

  • Robuste og af god kvalitet – så de holder i mange år
  • Tætte – så der kan være fuld kontrol over temperatur og luftfugtighed
  • Godt isolerede – så energiforbruget minimeres.

Klimakammerets døre er derfor 150 mm tykke og udstyret med et højisolerende materiale, som skaber optimale betingelser for at regulere temperaturerne (både koldt og varmt). Der er indsat varmekabler i karmen og døren for at sikre, at dørene ikke fryser til, når de udsættes for frostgrader, og af hensyn til den løbende overvågning af robotternes præstationer er der vinduer (med termoglas), så testpersonalet kan følge med udefra.

Universal Robots laver de vildeste ting, og deres kompromisløse holdning til kvalitet og funktionalitet har sikret dem en plads blandt eliten, når det kommer til robotteknologi. Vi er stolte af at have fået lov til at give vores beskedne bidrag til deres fremtidige rejse, og vi glæder os til at følge med i robotudviklingen.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.