Driftssikre skydedøre til industrien

Et fleksibelt program af skydedøre til alle formål  

DAN-doors leverer

Skydedøre

Vedligeholdelsesfrie

Kundespecifikke

Driftssikre

Energieffektive


Frost

Et minimalt energitab

Vores skydedøre til frost fås med både manuel og automatisk betjening, som 1-fløjet eller 2-fløjet og med enten 100 mm eller 150 mm isolering. På den måde får I frihed til at vælge den  løsning, der passer specifikt til jeres behov.

Fælles for alle vores skydedøre er, at de overholder de strengeste krav inden for fødevareindustrien og er udviklet med fokus på sikkerhed, energieffektivitet og holdbarhed.

  Dørene leveres med PIR isolering og med varmekabler, som forhindrer både døren og de omkringliggende omgivelser fryser til.

  Skydedørene kræver stort set ingen (eller minimal) vedligeholdelse.

  Køl

  Specifikke løsninger til alle behov

  Vores skydedøre til køl overholder de strengeste krav inden for levnedsmiddelindustrien, hvor der er stor opmærksomhed på hygiejne, holdbarhed og funktionalitet.

  Vores produktprogram er yderst fleksibelt og giver jer mulighed for at vælge den konfiguration, der bedst matcher jeres behov, både i forhold til størrelse, betjening og isolering, og de kan naturligvis integreres med andre automatiske installationer, som eksempelvis transportbånd eller sluser.

  Af sikkerhedsmæssige årsager er alle døre forsynet med et kraftigt formbøjet håndtag i rustfrit stål på begge sider af døren, særligt udviklet til at gøre skydedøren nem at betjene.

  Automatisk betjente døre tilpasses naturligvis jeres behov, både i forhold til automatikkens betjening og åbne/lukkehastighed, så enhver risiko for at blive klemt er minimeret, og for at sikre, at dørene altid overholder de strengeste sikkerhedskrav.

  3 hurtige svar om Skydedøre


  1) Hvilken isolering skal jeg vælge til mit frostrum?

  Du kan vælge mellem 100 mm og 150 mm isolering til frost. Helt generelt vil 100 mm være det oplagte valg til almindelige frostrum, mens 150 mm oftest vil vælges til indfrysning, men andre faktorer, som for eksempel væggens tykkelse eller særlig temperatursikkerhed, kan gøre sig gældende.

  2) Hvilken betjening skal jeg vælge?

  Er det et køle- eller frostrum med meget trafik, er det nærliggende at vælge automatisk betjening, men også hvis I under den daglige anvendelse har behov for at have “frie hænder”, kan det være en hjælp med automatik. 

  3) Hvad er fordelene ved en skydedør?

  Der kan være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydedør fremfor en hængslet port. I større virksomheder inden for fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, giver skydeporten for eksempel mulighed for at minimere kuldetabet og spare energi.


  Skal vi hjælpe dig?

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning og vejledning til at finde den skydeport, der passer til dit behov.

  Vi har erfaring med skydedøre til alle formål og anvendelser og kan hjælpe dig med at afklare, hvad der er vigtigt og relevant at have med i betragtning til netop din opgave, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

  Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

  Skydedør i rustfri stål med vindue og automatisk betjening
  1
  Skydedør med gangdør i rustfri stål med automatik
  2
  Truck på vej i fart mod hvid skydedør med automatisk betjening
  3
  udsnit af skydedør i forbindelse med transportbånd på mejeri
  4
  Åben skydedør viser kig til truck i lagerrum
  5

  Hold dig opdateret 

  Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

  Subscribe

  * indicates required

  © Dan-doors. All rights reserved.

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  Hold dig opdateret 

  5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

  Subscribe

  * indicates required

  © Dan-doors. All rights reserved.