Skip to main content

9000 kilometers fragt er ingen hindring, når kvaliteten er vigtig

13. december 2022


Trods en afstand på 9000 kilometer fra DAN-doors’ produktion i Stilling ved Skanderborg til Hong Kong lufthavn, har DAN-doors gennem en lang årrække leveret døre og porte til lufthavnen, som er et knudepunkt for den kinesiske storby.

Der er 9000 kilometer mellem DAN-doors og Hong Kong lufthavn

Lufthavnen har netop gennemført en opgradering, hvortil de har fået flere af DAN-doors’ High Speed porte til deres kolde sektioner.

DAN-doors har samarbejdet med Hong Kong lufthavn i mange år, og lufthavnen kender og har gode erfaringer med DAN-doors’ High Speed porte. Det var derfor også naturligt at pege på DAN-doors som leverandør til denne opgradering, som bestod af High Speed porte til lufthavnens køle- og frostrum.

Til projektet har DAN-doors leveret både højisolerede automatiske stand-alone High Speed porte med 80 mm isolering og lette porte med en 4 mm dug. De isolerede porte skal stå i frostrum med -28°, og det var derfor et vigtigt parameter, at portene ikke optager fugt og kan stå alene uden tilfrysning.

“Når Hong Kong Lufthavn bestiller deres porte hos DAN-doors, på trods af 9000 kilometers transport, er det fordi, de stiller høje krav til deres løsninger, og de ved, at DAN-doors’ løsninger kan leve op til dem,” siger projektleder Kasper Boeriis.

“Det er et krav, at portene skal være robuste og kunne modstå de påkørsler, der sker i en travl lufthavn. Det er også et krav, at portene har en lynhurtig åbnehastighed, da der er fart på. Og portene til frostrum skal være godt isoleret, for nogle af områderne er helt ned til minus 28°, og der er det vigtigt at minimere kuldetabet, så energiregningen ikke løber løbsk. Vores porte indfrier alle deres krav, og derfor er Hong Kong lufthavn faste kunder hos os, selv om der er 9000 kilometers afstand.”