Skip to main content

DAN-doors sender kit-sæt for millioner til Abu Dhabi

7. juni 2022


DAN-doors har netop afsendt kit-sæt til mere end 100 døre til Abu Dhabi. Dørene skal samles og monteres i industrizonen KIZAD (Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi), som er et projekt, der skal bidrage til at opnå økonomisk diversificering i Abu Dhabi. Planen er, at industriområdet fra 2030 skal udgøre 15% af den del af Abu Dhabis bruttonationalprodukt, som ikke kommer fra olie.

Den samlede ordre fra DAN-doors vejer 17 ton – og så er dørbladene ikke engang inkluderet.

DAN-matic-konceptet giver kunder over hele verden mulighed for at købe DAN-doors’ dørsystemer, som er kendt for at repræsentere en meget høj kvalitet. Konceptet omfatter samtlige dele til komplette dørløsninger – dog uden selve dørbladet, som kunderne producerer lokalt.

DAN-matic er blevet en succes, fordi kvaliteten er vigtig for de kunder, som køber kit-sæt. De vælger at købe deres døre fra Danmark, også selv om de skal påregne mange tusind kilometers transport til Mellemøsten, Sydamerika, Canada, Vietnam eller Australien – for at nævne et par eksempler.

KIZAD i Abu Dhabi, hvor mere end 100 døre fra DAN-doors er monteret

Succes med kit-sæt til hele verden

Med DAN-matic får de mulighed for at købe komplette dørsystemer af samme høje standard, som de døre, DAN-doors selv sender ud af fabrikken i Stilling – dog undtaget selve dørbladet, som de producerer lokalt – og den model har vist sig at være eftertragtet i store dele af verden.

Mange DAN-matic-kunder har benyttet sig af denne mulighed i rigtig mange år, og hos DAN-doors er vi stolte af, at de vælger os som leverandør fremfor lokale dørproducenter.

Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi er strategisk placeret ved Khalifa havn midt imellem Abu Dhabi og Dubai. Området er en del af den køreplan, der er lagt for at skabe bæredygtig vækst i emiratets økonomi og skal tiltrække udenlandske investorer ved at tilbyde konkurrencedygtige og indflytningsklare faciliteter til produktion, handel, industri, lager og logistik.

Reservedele i rustfri stål af høj kvalitet eksporteres til hele verden
Reservedele i rustfri stål af høj kvalitet har gjort DAN-matic populært i udlandet.
Komplette kit-sæt fra DAN-doors sendes til kunder i hele verden
Komplette kit-sæt fra DAN-doors sendes til kunder i hele verden

Når kitsets bliver til færdige døre

Efter tre måneders transport og ventetid er dørene nu ved at blive installeret i Khalifa Industrial Zone.

Kunden er TSSC, som har handlet med DAN-doors i mange år, og vi er stolte af den tillid, de har vist os ved at vælge os som leverandør, på trods af de omkostninger og den forsinkelse, der følger med mange tusinde kilometers transport fra Danmark til Abu Dhabi. De har sendt et par opfølgende billeder af nogle dørene efter montage, så man kan se resultatet, og vi er imponerede over transitionen fra enkeltdele til disse flotte døre.