Skip to main content

DAN-doors leverede og installerede 170 nye løsninger hos Dafgårds

23. marts 2022


Hvem er Dafgårds:

Dafgårds er en svensk familievirksomhed beliggende i Källby.

Igennem 85 år har de specialiseret sig i at lave god og nem mad til travle familier, der værdsætter klassiske hjemmelavede retter, og selv om de måler deres ingredienser i tons i stedet for i gram, går de aldrig på kompromis med deres kerneværdier: ⏩ kvalitet  ⏩ god smag  ⏩ innovation og  ⏩ bæredygtighed.

Opgaven:

Dafgårds havde fire ufravigelige krav til deres leverandør af døre og porte til det 4.100 m2 store domicil:

  1.  For det første var det vigtigt for Dafgårds at finde en leverandør, som kunne levere løsninger til virksomhedens mange forskellige behov – herunder kølerum, frostrum samt transportanlæg.
  2. Det var afgørende for virksomheden at finde en samarbejdspartner, som kunne levere dør- og portløsninger, der ville efterleve deres strenge krav til hygiejne og fødevaresikkerhed.
  3. Sikkerheden skulle være i top.
  4. Høj kvalitet var et ufravigeligt krav.

Løsningen:

DAN-doors leverede og installerede 170 nye løsninger, herunder:

  • brand- og sikkerhedsdøre
  • automatiske skydedøre
  • high speed porte

Alle løsningerne er produceret i højkvalitetsstål og overholder branchens strenge krav til hygiejne.

Skydedørene har isolerede overflader, forstærkede hjørnesamlinger og forseglinger af meget høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor den slitage og grundige rengøring, der er vilkårene i fødevarebranchen.

High Speed portene er udstyret med varmelegemer, som gør dem velegnede til fryserum med endda meget lave temperaturer. De har automatisk adgangskontrol, som giver optimal styring af temperaturerne i både køle- og frostrummene til gavn for både fødevaresikkerheden og energiforbruget, og den intelligente automatik gør det muligt for Dafgårds at tilpasse åbne- og lukkehastighederne, så de opnår den optimale balance til at minimere energitabet og opretholde en effektiv intern logistik på henholdsvis produktion og lager. Dette var vigtigt, da energioptimering er en del af Dafgårds målsætning om bæredygtig produktion.

Brand- og sikkerhedsdørene skal sikre flugtveje for personalet i tilfælde af brand og beskytte virksomhedens viden og materiel mod udefrakommende.

Sikkerhedsdørene, som DAN-doors har leveret, er godkendt efter de nyeste europæiske standarder og er CE-mærket i henhold til EN-16034-1. Dørene har klassificeringen EI260, som repræsenterer den højeste sikkerhed inden for brand, eftersom klassificeringen godkender dørene til afsikring af flugtveje i minimum 60 minutter.

Brand- og sikkerhedsdørene har et flot og tidløst design og giver Dafgårds den eksklusive finish til deres fabrik, som afspejler deres profil som topmoderne producent af smagfulde færdigretter til kræsne kunder.

Til opgaven søgte Dafgårds en leverandør med samme fokus på høj kvalitet, som virksomheden selv. Ved at vælge højkvalitetsløsninger efterlever Dafgårds deres kerneværdier om høj kvalitet og bæredygtighed i alle led af deres processer med større garanti for, at de kan opretholde deres høje hygiejnestandarder og temperaturkontrol. Høj kvalitet minimerer risikoen for dyre nedbrud, som belaster produktionen, og for

Dafgårds er det en væsentlig del af deres samlede regnestykke og bæredygtighedsstrategi at minimere deres investeringer og undgå unødvendig afskaffelse af materiel.

Kundens opfølgning:

”Med de forskellige løsninger fra DAN-doors har Dafgårds en topmoderne fabrik, hvor vi kan producere vores hjemmelavede færdigretter i stor skala under kontrollerede forhold og meget høj hygiejne, og vi er meget tilfredse med både de løsninger, vi har fået, og den service, vi har modtaget fra DAN-doors undervejs”.

Dafgård, Källby

Dafgårds fortsætter nu deres utrættelige indsats for at udtænke nye retter til moderne kvalitetsbevidste forbrugere i hele verden, med særlig omtanke for den gode smag, bæredygtighed, høj kvalitet og madglæde.