Skip to main content

Brandgardiner EI-klassen

Brandgardiner i EI-klassen er gennemtestet og certificeret i henhold til EU’s strengeste brandkrav, hvilket betyder, at det er den absolut sikreste brandbarriere til at afsikre flugtveje og beskytte mod skader forårsaget af varme- og røgpåvirkning. Det er samtidig er en fleksibel løsning, der kræver ekstremt lidt plads.
Beskrivelse

BRANDGARDINER EI-KLASSEN højeste brandsikkerhed til alle formål

Med brandgardiner i EI-klassen får I en løsning, som opfylder de strengeste sikkerhedskrav. EI-gardiner består af 3 eller 5 lags tråd af forstærket glasvæv med isolerende materiale og giver den højeste sikring mod spredning af brand og røg.

EI-gardiner har effektiv varmereduktion på modsatte side og kan derfor anvendes i forbindelse med evakueringsveje samt beskytte mod skader forårsaget af varme- og røgpåvirkning.

Gardinerne forberedes for eksterne ABA/ABDL signaler, så det automatisk kører ned i forbindelse med brand.

Brandgardinet har et diskret design og føringsskinnerne leveres som udgangspunkt i stål eller i RAL-farverne 7035, 9002 eller 9010. De kan som tilvalg leveres lakeret i brugerdefinerede RAL-farver, så systemet integreres i det overordnede design i det miljø, hvor det installeres.


Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.