Elegante profildøre

Fleksibelt design i høj kvalitet til både indvendig og udvendig brug.

DAN-doors leverer

Profildøre

Robuste stålprofiler

Kundetilpasset

Flot finish

Høj sikkerhed


Udvendige

Kvalitetsløsninger med høj sikkerhed

Stor fleksibilitet til at vælge den løsning, der passer til jeres behov.

Vores profildøre fås 1-fløjet eller 2-fløjet i forskellige sikkerhedsklasser, der er afprøvet til sikring mod støj, skud eller indbrud og kan udstyres med med modullåse og intelligent adgangskontrol. 

Dørene produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet, både med og uden varmeisolering og kan til særligt udsatte miljøer med krav til en højere korrosionsklasse fås i galvaniseret-, rustfri eller rustfri syrefast stål.

Dørene kan specialtilpasses med runde vinduer, bueprofiler samt specialstørrelser med sprosser og fyldingsmaterialer, der passer til jeres designønsker. 

Vores profildøre og -vinduer har en meget lang levetid med høj modstandsdygtighed over for (hårdhændet) brug og slitage, og I kan naturligvis få dem lakeret efter jeres ønsker.

Vidste du det om profildøre?


En profildør kan fås som branddør

Profildøre fås i brandsikre udgaver, som virker brandhæmmende.

Dørene er afprøvede på certificerede laboratorier verden over, og vores profildøre har certifikater fra  følgende certificeringsinstitutioner:

  • ­ Inspecta, Estland
  • ­ VTT, Finland
  • ­ SP SITAC, Sverige
  • ­ DS, Danmark

DAN-doors kan derfor levere profilsystemer, som er godkendt i brandklasserne EI30, EI60, EI120, E30 og E60.

En profildør er velegnet til miljøer med høj hygiejne

Profildøre er populære i bygninger med strenge rengøringskrav, som eksempelvis sygehuse og virksomheder i medicinalindustrien.

Profildøre er nemlig både nemme at rengøre og beregnet til at modstå daglig rengøring og hyppig brug og slitage. Stålets egenskaber til at modstå slitage giver dørene en lang levetid, hvilket gør profildøre til en 
økonomisk fornuftig investering.


Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med at finde den profildør, der matcher dit behov? Vi rådgiver både om sikkerhed, anvendelse og design, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

To profildøre på et sygehus, den ene med klart glas, den anden med matteret glas
1
Kig fra gangen ind i et auditorium på universitet. Profildørene er malet orange
2
Profildøre lakeret i grå farve med vinduesparti i døren og ekstra modul ved siden
3
En medarbejder sidder på sit kontor, hvilket man ser gennem vinduesparti og profildør fra mødelokale
4
gang på et psykiatrisk hospital er sikret med ståldøre og automatisk adgangskontrol
5

Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.