Skip to main content

Få overblikket med vores nye katalog

13. oktober 2023


Vi har glædet os til at kunne fortælle om vores nye katalog, og nu er det her.

For at gøre det nemmere for vores kunder at danne sig et overblik over vores forskellige løsninger, har vi samlet dem i et katalog. Kataloget er på 124 sider, heraf 100 sider med beskrivelser og detaljer på vores produkter.

Se produktkataloget her


Det kan du læse om i kataloget

DAN-doors’ døre og porte er komplette løsninger til forskellige formål. I kataloget fortæller vi kort om bevæggrundene for vores udvikling og produktion, da alle vores løsninger er summen af mange forskellige overvejelser:

  1. Vores løsninger skal først og fremmest indfri et behov hos vores kunder
  2. Som dørproducent er det vores ansvar at være på forkant med tendenser og kommende udfordringer, så vores løsninger giver værdi for kunderne i mange år frem
  3. Hver enkelt komponent og detalje i konstruktionen af vores produkter er et resultat af avancerede beregninger, som har kalkuleret slitage og miljømæssige påvirkninger, så vores døre og porte holder til det, de skal – og mere til

Du kan desuden læse beskrivelser af vores løsninger og se de vigtigste specifikationer i forhold til størrelser, materialer og fordele.


Sådan bruger du kataloget

Vi har mange produkter, og for at gøre det nemmere at navigere i kataloget, er der indsat links, så man hurtigt kan komme direkte til det emne, den produktkategori eller det produkt, man søger.


Vi har desuden lavet lister, der samler alle vores løsninger til henholdsvis køl, frost, industri/erhverv og brand. Også fra disse lister kan man klikke sig hurtigt videre til de forskellige løsninger:


Man kan fra alle sider komme direkte tilbage til indholdsfortegnelsen ved at klikke på sidetallet og teksten nederst på siden. Samtidig er der på siderne med produktbeskrivelser indsat QR-koder og links til hjemmesiden, hvor man kan finde supplerende dokumentation, herunder datablade og tegninger:


Vil du have et fysisk eksemplar?

Modtagere af vores nyhedsbrev kan få tilsendt et fysisk eksemplar af kataloget.

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her: