Skip to main content

Velkommen til næste generation

20. januar 2023


Vi har fået en elev i indkøb, og selv om han ikke har siddet i stolen i to hele måneder, er han allerede et fuldbyrdet medlem af vores indkøbsafdeling.

Den 1. december 2022 startede Jonas Klærke Olesen som indkøbselev, hvor han danner makkerskab med vores indkøbschef, Peter Benner, og Ras ( som med sine 73 år er ALT for ung til at gå på pension). Vi har travlt – også i indkøb – og Jonas er en velkommen ekstra ressource.

Det er vigtigt for os at være en virksomhed, som tager ansvar, og vi sætter stor pris på at få elever, da de kommer til huset med friske idéer og masser af energi. Vi spurgte Jonas efter 1,5 måned, hvordan det gik, og vi håber, at hans svar kommer af mere end høflighed (for han er ret høflig):

”Jeg synes, det går ret godt. Jeg får lov til at være med i alle opgaverne og er med til møder med forhandlere, så jeg synes, det er ret spændende”.

Som elev er Jonas med i alle processer og har sine egne ansvarsområder. Han har en kontoruddannelse med sig og et års praktikforløb fra Schaeffler-Group i Tyskland, så han er godt klædt på til at træde ind i en verden, hvor råvarepriser og leveringsvolumen er afgørende for hele virksomheden. Hos DAN-doors får han selvfølgelig lov til at prøve kræfter med alle de forskellige discipliner i indkøb, og vi føler os enormt heldige over at have fået en kollega, som er så godt selskab som Jonas.

Måske lå det i kortene, at Jonas skulle blive en del af teamet. Hans far, Torben (kendt som Klærke), er en af vores super dygtige kolleger i produktionen og har været det i 33 år. På den måde er Jonas jo nærmest født ind i vores ”familie”, og vi satser selvfølgelig på, at han bliver hængende mindst lige så længe, som sin far.

Velkommen Jonas 😊.