Skip to main content

DAN-doors’ CEO, Amdi Simon Kjærgaard, fejrer 10 års jubilæum

9. januar 2023


I 10 år har Amdi med rolig hånd ført DAN-doors frem til en position som en af verdens førende dørproducenter med kunder fordelt i mere end 100 forskellige lande, og det blev fredag d. 6. januar fejret blandt virksomhedens ansatte med kage og højt humør.

DAN-doors er i branchen kendt for at levere robuste døre og porte af meget høj kvalitet og for at være en troværdig og ærlig samarbejdspartner. Det er et skudsmål, der ikke kommer af sig selv. Det kommer af mange års fokus på at skabe synergi mellem alle vigtige processer – både interne og eksterne.

Da Amdi satte sig i direktørstolen i 2015, var det med en langsigtet 360°-plan, som for alvor skulle sætte DAN-doors på verdenskortet. Strategien var lagt med udgangspunkt i ”godt gammeldags håndværk”, som DAN-doors allerede var kendt for, en konservativ og fornuftig økonomi, hvor penge først bruges, når de er tjent, tillidsskabende og ærlig kontakt med kunderne i alle faser samt en ledelsesstil, som ville inspirere medarbejderne til at investere deres viden og engagement i DAN-doors’ fremtid.

”Vores medarbejdere er kernen i hele vores forretning”, siger Amdi og fortsætter: ”mange af vores medarbejdere har været i virksomheden i 10, 20 eller 30 år, og det er deres erfaring, viden og know-how, som giver os et unikt udgangspunkt for at udvikle nye løsninger, uden at falde i de fælder, som der er i dørbranchen. En dør er ikke bare en dør, og vores kunder ved godt, at kvaliteten og konstruktionen af en dør eller en port kan være afgørende for, om den holder 2 eller 25 år, om den kan bevare sin funktionalitet i ekstreme frostgrader, om den kan sikre smidig trafik eller hæmmer effektiviteten osv. Der er mange forskellige forhold, som skal tages med i beregningerne i udviklingsprocessen, og vores medarbejdere har nøglen til vores succes”.

Når DAN-doors senere i 2023 kan fejre 40 års jubilæum, bliver det derfor med et flot flueben ved mange af de mål, som blev sat i planen for knap 10 år siden:

  • DAN-doors er i dag en sund og velkonsolideret AAA-certificeret virksomhed.
  • Der er i de senere år investeret i topmoderne teknologiske anlæg i millionklassen, financieret af virksomhedens egenkapital.
  • Der er kommet mange nye løsninger på DAN-doors produktportfolio, udsprunget af kundernes behov og udviklet i tæt dialog med kunderne, herunder blandt andet røgventilation, brandskydeporte og højisolerede High Speed porte til trafikerede frostrum.
  • Kundeporteføljen vokser og 95% af kunderne er fast tilbagevendende
  • DAN-doors’ medarbejdere har i gennemsnit en meget lang anciennitet i virksomheden, hvilket skyldes høj medarbejdertrivsel og et bevidst ønske blandt medarbejderne om at blive i DAN-doors

Da Amdi i sin tid trådte til som direktør for DAN-doors og formulerede sin vision for firmaet var det med en helt bevidst holdning til, at succes ikke kun skal måles på bundlinjen, men i lige så høj grad på arbejdsglæde i alle hjørner af virksomheden, da det naturligt vil føre til større motivation, mere kreativitet og højere produktivitet. Når DAN-doors’ medarbejdere udforsker nye markeder, udvikler nye løsninger og udfordrer gamle vaner, er hans tilgang at være åben, nysgerrig og støttende, hvilket har været nøglen til at positionere DAN-doors som en af de førende dørvirksomheder i verden.

Vi fejrede Amdi med flag og kage og var hurtige nok til at få taget et billede af kagerne, før de var væk. Tillykke til Amdi med de første 10 år i DAN-Doors.