Skip to main content

Butikker og indkøbscentre

En branche med et højt niveau af specialtilpassede løsninger

Sikkerhed, æstetik og kvalitet er nøgleord for vores kunder i butikker, indkøbscentre og supermarkeder. Vores kunder har forskellige behov og krav, som blandt andet afhænger af deres størrelse og segment, og vi leverer mange forskellige løsninger til denne branche.

Sikkerhed


Fælles for alle vores kunder i retailbranchen er, at kravet til personsikkerhed er ekstremt højt. Det gælder både sikkerheden for personalet i forbindelse med arbejdsgangene i butikken, og det gælder generel sikkerhed for kunder og personale i forbindelse med brand.

Til dagligvarebutikker og supermarkeder er der behov for løsninger, som skaber et smidige og effektive arbejdsprocesser. Vi leverer blandt andet High Speed porte og skydedøre til køle- og frostrummene – med manuel eller automatisk betjening, afhængigt af butikkens størrelse.

Vi leverer også svingdøre, som adskiller lageret fra butikken, og vi leverer hængslede døre, som også kan fungere som sikkerhedsdøre og branddøre.

Til indkøbscentre, som er kendetegnet ved brede gange og store åbninger, leverer vi desuden brandgardiner, som aktiveres automatisk ved detektion af røg eller brand, og som adskiller brandzoner og afsikrer flugtveje for både kunder og personale. 

Æstetik


Uanset om butikkens design er orienteret mod eksklusive varer eller discountvarer, er der tænkt over indretning og farvevalg. 

Alle vores døre og porte fås specialproduceret i den farve, butikken ønsker, og dugen til High Speed porte kan leveres med et selvvalgt tryk, som formidler et specifikt budskab eller understreger butikkens brand.

Til indkøbscentre, hvor indretning og æstetik er særlig vigtigt, kan det være en udfordring at integrere brandsikkerhedsløsninger, som ikke skæmmer butikkens facade. Selv om æstetik ikke er det vigtigste, er det  vigtigt, og brandgardiner er her en praktisk løsning, som giver den påkrævede brandsikkerhed i et diskret design, der ikke skæmmer butikkens udtryk. 

Kvalitet


Hvis dørene og portene er lavet i en ordentlig kvalitet og udført med et godt håndværk, holder de længere.

De bliver mere hårdføre og modstandsdygtige over for slitage og de uheld og påkørsler, der sker i en travl hverdag.

I det store regnskab for både butikskæder og selvstændige butikker, har en lang levetid stor økonomisk betydning, da omkostninger til reparationer og service holdes i bund. Det understøtter desuden butikkernes klima- og miljøarbejde, da færre udskiftninger til nye produkter holder produktion af nyt og afskaffelse af gammelt på et sundt niveau.

DAN-doors leverer

Døre og porte, der holder samfundet kørende

Vi leverer døre og porte til butikker og indkøbscentre i hele Europa, og vi bruger hver dag den viden, som vi får i kraft af vores nære samarbejde med vores kunder. 

Vi har i årenes løb fået værdifuld indsigt i deres ønsker og behov, og vores løsninger til retailbranchen er skabt til at løse deres daglige udfordringer.

Diskret monteret brandgardin ved butik i indkøbscenter
1
brandgardin ved indgang til butik i indkøbscenter
2
svingdøre i dagligvarebutik
3
profildøre suppleret med natskydeporte til kølerum i dagligvarebutik
4
dug til rulleport med selvvalgt print
5

Står du tilbage med spørgsmål?

Få hjælp til at skræddersy jeres personlige dør eller port.

I retail-branchen er kravet til specialtilpasning højt, og vi har leveret døre til så forskellige steder som små specialbutikker, store supermarkeder, indkøbscentre og modebutikker. Skriv til os – vi svarer dig så hurtigt som muligt.