Skip to main content

Vidste du, at vi er meget mere end produktleverandør?

17. april 2024


Det er et helt bevidst valg, at vi ikke beskriver os selv som produktleverandør. For det første leverer vi skræddersyede specialløsninger, og den service kræver, at vi ved meget præcist, hvad formålet er for dørens eller portens fremtidige anvendelse. For det andet er det vores ansvar at sørge for, at I får en løsning, som bliver en langtidsholdbar investering, så I ikke risikerer unødig udskiftning på grund af forhold, I måske ikke selv er opmærksomme på. Og endelig er det afgørende for os at levere en kvalitet, som vi (og I) gerne vil huskes for.

Kvalificeret rådgivning og engagement fra start til slut

Den personlige rådgivning har været en naturlig del af vores forretningskoncept siden vi startede for 41 år siden. Vi er eksperter på vores felt, og den ekspertise skal komme vores kunder til gode. Vi identificerer os som ”rådgivende leverandører af døre og porte”, og den service har været nøglen til et uvurderligt samarbejde med vores mangeårige kunder.

Som dørproducent ved vi, at den vigtigste del af det færdige produkt finder sted, før produktionen overhovedet går i gang, og vi investerer derfor vores tid og viden på at afdække, hvilken løsning der bedst matcher vores kunders behov og udfordringer. Vi er ikke interesserede i blot at levere et produkt. Vi er interesserede i at levere den løsning, der matcher jeres behov og udfordringer bedst i et langsigtet perspektiv.

Unikke løsninger til opgaver, der for andre leverandører synes umulige

Med 41 års erfaring fra dørbranchen har vi opbygget en uvurderlig viden, og med den i bagagen har vi de nødvendige værktøjer til at udtænke kreative løsninger, som er unikke på markedet. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gennem årene har løst mange opgaver, som syntes umulige, og at vi altid vil tænke ud af boksen, når der er forhold, som udfordrer de traditionelle måder at gøre tingene på.

Vi mener det, når vi siger, at DAN-doors er jeres dørspecialist, brancheekspert og sparringspartner. Ring eller skriv til os, hvis vi skal dykke ned i jeres specifikke behov og udfordringer og finde frem til løsninger, som I har glæde af langt ud i fremtiden.