BYD VELKOMMEN TIL AVR1601F

7. december 2017


DAN-doors A/S forsøger altid gennem produktudvikling, at imødekomme de krav branchen stiller. Den stigende efterspørgsel for energibesparende løsninger til frostrumsbrug der samtidig bibeholder den hastighed, en almindelig rulleport giver, har resulteret i udviklingen af AVR1601F.

AVR1601F er udstyret med to stk. 80 mm isoleret dug i forbandt, samt 3 lag dug uden bom. Den er udstyret med lysgitter i karmbenene for sikkerhed samt indbygget nødhåndtag som sikrer, at portdugen kan rulles op manuelt. AVR1601F er stort set vedligeholdelsesfri, hvilket giver kunden mulighed for at fokusere på sit eget produktionsflow.

AVR1601F kendetegnes ved høj isoleringsværdi, robust udførsel i rustfri stål, hurtig åben- og lukke-cyklus, et stilrent design af høj kvalitet og fordelene ved at være en isoleret ”stand-alone-unit”.

Portens vertikale funktion giver også optimale pladsforhold til fx logistik-/ frosthuse, hvor reolplads er af stor betydning.

Da porten fungerer som ”stand-alone unit” vil man også være fritaget for yderligere investeringer i en natport.

Hvis du er interesseret i, at høre mere om de fordele en AVR1601F kan tilbyde din virksomhed kontakt venligst dd@dan-doors.dk eller +45 87 93 87 00


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.