Tag godt imod vores nye kollega, Søren

21. februar 2022


Den 1. februar 2022 bød vi velkommen til Søren, som er vores nye kollega i PTA (Produktionsteknisk Afdeling).

Søren kommer fra Danfoss, hvor han har arbejdet med udvikling og kvalitetssikring. Han bliver en vigtig del af vores udviklingsafdeling, som har travlt med en lang række spændende projekter, der skal optimere og forbedre vores løsninger, så vi også fremover er konkurrencedygtige i bæredygtige og effektive adgangsløsninger til vores kunder i hele verden.

Søren er uddannet maskiningeniør og han er den type, som gerne vil lære nyt. Det kan vi mærke, for han suger til sig af alt, hvad vi fortæller om vores løsninger, værdier og tanker om videre udvikling osv.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.